pillllans

Alla inlägg under januari 2010

Av Pernilla - 10 januari 2010 22:40

Ja jag har allt haft en riktigt trevlig helg och hoppas att ni haft det med!

Jag har jobbat och vart hos min B som dessutom här i helgen har bytt handbromsvajrar och städat min bil medans jag jobbat. Så j-a snällt och gulligt av han, tack älskling   Jag har världens bästa pojkvän!!!!!!

Igår kväll så åkte vi till syster & k-j och tog lite vin/öl. Tack för det syster   Mycket trevligt....!!


Idag jobbade jag kvällen, gick bra. Som vanligt. Jobbat med I och det trivs jag mycket bra med!! Love her!!!     Vi brukar diskutera en del ihop och om olika saker, idag hamnade barnämnet på tapeten. Jag har ju i hela mitt liv nästan blivit lite rädd för mej själv för jag har aldrig känt att jag velat skaffa barn. Kanske beroende på att jag inte vart redo eller att det känts så låååångt borta att det inte känts som jag vill alls. Idag är det nästan givet att alla vill ha barn och det är väldigt många som skaffar det så tidigt (för tidigt kan jag tycka) Helt upp till var och en men när man inte ordnat det för sej så tycker jag verkligen inte att man ska skaffa barn mitt uppi sitt 20 års kaos.

Men hur som haver..... Den sista lilla (mycket lilla) tiden så har jag faktiskt börjat känna annorlunda. Jag kan nu känna att jag vill ha barn och att jag nästan lite ser fram emot den tiden m.m Missförstå mej inte, jag har fortfarande flera år kvar tills jag är där men att idag ändå känna att jag vill, det känns fint. Så prata vi också (eller snarare drömde oss bort) om hur kul det vore om vi skulle gå "dräktiga" haha, samma år. Va mysigt !! Ja filosofera får man och det bör man!!

Tiden får helt enkelt utvisa om ens öde......   


Imorgon jobbar jag till 14 och efter det ska jag till stallet. Ska (om vädret tillåter) ta ner Calle på ängen en stund. Longera eller rida, vi får se vilket det blir! Hoppas på sällskap av någon, känns lite olustigt att stå ensam ute på en äng med Calles vinterkänslor. Han har en studs tendens som gärna visar sej vid kyla och för lite aktivitet. Denna årstiden rider inte jag aktivt utan försöker mer hålla igång psyket på honom och uppehållsrida honom lite lätt bara när det går för vädret m.m

Efter stallet blir det lugnt, kanske en tur i skogen med Boss och lite fortsatt städning av mitt rum?! Håller på att rensa rubbet bland mina grejer för att underlätta dagen då jag får lägenhet och flyttar till eget. Inte lika mycket skit att dra med sej utan mer börja om från nytt. Behöver det!


Men nu ska jag nog snart sova så jag orkar upp imorn, tänkte stå upp extra tidigt imorgon för att promenera till jobbet istället för bilen. Behöver gå ner i vikt och jag vill ju gärna bli av med min sista 10 kilos övervikt. Lite motigt denna årstiden, blir lätt att jag "latar till mej" då det vart sån jävla antarktis kyla! Blir inte alls lika många promenader m.m Inte alls bra men det är ju så. Men ska trots vintervädret försöka gå ner liiite i alla fall och då våren kommer blir det stenhård träning för att i sommar förhoppningsvis vara nöjd. Eller ja, jag är allt nöjd idag med. Jag trivs kanon med mej själv och jag är en pingla - fast med lite väl mycket fluff bara!

Fast hade vart skönt och känt sej lite lättare ändå....   


Nä natti på er gott folk!!!


--pillan--

Av Pernilla - 8 januari 2010 00:01

. . . världens snällaste till kille och numera värme i min bil   

Tack älskling, tack!!   

Kom nyss hem från han, haft en oerhört mysig kväll. Innan jag for till tassemarkerna så var jag i stallet. Calle mådde bra, han börjar gå mot sitt slut med skorna. Nog knappt ett par veckor kvar. Ska nog börja ringa hovis snart för det kan ju ta sin lilla tid ibland att fått bokat en tid   

Hihi.....


Imorgon jobbar jag bara till 11 igen och efter det ska jag kolla med min supersöta vän I om hon vill fika med mej   


Men nu ska jag snart skutta mot sängen..... Natti!


  Pärlan nu MED VÄRME   


Natti!


--pillan--

Av Pernilla - 7 januari 2010 12:46

Halllo alla gojtingar    


Idag jobbade jag till 11 som sagt, brr... Men det gick fint. Sen jag kom hem så har jag pysslat med tradera. Jättebra ju och få sålt allt man inte vill/ska ha kvar istället för att slänga. Kanoners!!   


Idag är det riktigt kallt, känns som måååånga - ute idag. Som häromdagen när jag och Anna var ute och red och Nettan till och med fick en istapp på mulen....

Haha... Vi fick oss ett gott skratt när vi kom in    Stackars plättis....


Men nä... Nu ska jag fortsätta lägga ut tradera saker!!


--pillan--

Av Pernilla - 6 januari 2010 22:58

Har jobbat ikväll, gick jättebra. Men trots att man är lite seg under jobb tid så piggnar man till så fort man slutat. Konstigt nog!? Så sitter här vid datan i tron om att trötta ut mej lite så jag kan sova och komma mej upp till nästa jobb dag    Fast imorn slutar jag redan 11, gött det. Ännu goare är att jag får jobba på fredag. Hade två lediga dagar denna veckan men båda lyckades jag fylla med jobb. Wieee så bra !!!

Imorn hoppas jag vädret är OK så jag kan ta ner Calle på ängen en vända. Kanske longera honom lite?! Ja vi får se....

Har en del saker att stå i imorn och till kvällen åker jag nog till älsklingen om han har tid för mej    Saknar honom redan! Känner mej som en 5 åring med dess tålamod men det är väl så när man č så kär. Vill ses maaasssaa och när man č ifrån varann så bara man saknar   

Har inte känt såhär på flera år, helt underbart!   




Idag har det snöat - igen..... Och blåst    brrr

 

Men snön kan vara mys också, men då ska det hålla sej lagom -gr, pudersnö, sol och vindstilla. Då är jag med! Annars kan det kvitta, nu riskerar man ju att bli av med kroppsdelar på sina utomhusvistelser och jag fasar för och gå och lägga mej, lär väl ligga frost under täcket till och med?

Men är det "rätt" vinterväder så är det väldigt vackert, mysigt och roligt!


Som häromdagen på jobbet, helt sjukt fint egentligen. Sällan man ser det bara.. Van som man är.

 


(((Kommentarsvar!

Patte; Jaa, det hade ju vart kul med stenungsund och hamnat närmare er också. Men förtillfället så stannar jag i Ellös, vill inte ha längre avstånd till min B än vad jag redan har. Hi hi... Men jag LOVAR att snart komma och hälsa på! Puss puss)))


Ni andra - Sov gott !

--pillan--

Av Pernilla - 6 januari 2010 13:13

Gu vad det snöar ute nu    Jag sitter inne och fryser trots mina 4 tröjor och den varma chokladen bredvid mej. Hua !!


Ska lite senare åka till stallet och göra iordning för Calle och jag tar nog även in han tidigare idag. Han behöver inte stå ute hela dagen i detta snökaoset som virvlar runt   

Igår var jag och Anna ute och red en stund ihop. Va ju satans kallt igår, mycket tack vare blåsten. Men vi kämpade på ca en halvtimme runt på ängarna i alla fall. Väldigt bra träning för dom att pulsera runt i denna snön   

    Kallt men mycket trevligt!!! Tack Anna för de   


Idag jobbar jag kvällen, börjar 16. Tycker inte jätte mycket om att jobba kväll men passade bra idag så jag fick vila ut imorse med min förkylning. Imorgon jobbar jag bara 7-11 igen och fredag är jag ledig. Wohooo.....!!


Förövrigt så är jag en av de lyckligaste på jorden tror jag. Jag har gått och blivit så kär så ni anar inte   

Och nu är han min    Äntligen !! Åh vilken tur jag har!!! Lovely!


Ser att kl är två nu så ska nog snart dra mej till stallet. Ha det gött i snön!


--pillan--



Av Pernilla - 3 januari 2010 21:20

Som svar på kommentarerna jag fick från föregående inlägg....

Jessica; Går det som jag vill så kommer nog snart hans namn ut officiellt 

Maria; Haha, jag tänkte faktiskt på det förut. Jag körde trots allt hans bil sist. Jag som för otur med mej ?!

Tack, jo jag förstår precis hur du menar, finns väl tyvärr väldigt många killar som ändrar sej och sänker sej i ens ögon efter hand. Men jag har en väldigt bra känsla när det gäller den här så jag tror vi kan ha nåt fint på gång.

Och älskling; hihi... Jag förstod att jag blandat ihop orden så det var ju fint av dej att du rättade mej    Pusssss på dej med !


Sitter på rummet nu i skrivande stund. Städar och rensar ut massa skit medans jag lyssnar på himla bra musik. Fastnat lite för en låt. . .

Visst är den skön . . . .   


Imorn jobbar jag 7-16 och efter det blir det stallet snabbt för att efter det hinna in till Uddevalla vilket jag verkligen hoppas jag hinner in till. Sen snabbt tillbaka till stallet för att plocka in alla pållarna och fodra m.m Sen hem och äta middag och få kvällspromenerat med Boss och sen sängen......

Där har ni min morgondag   


Men på tisdag slutar jag redan kl 11. Så himla gött. Syster M; Ska vi ta en promenad då med hundarna ihop kanske hos dej i tassemarkerna??


Förresten, fick lägenhets erbjudande i Stenungsund. Kanske man ska ta och flytta dit nu då. Lämna ön...?! Har ju ett tag nu velat flytta dit faktiskt. Känner mej väldigt kluven med mycket nuförtiden. Inte allt givetvis men det är inte alla pusselbitar som vill falla på plats för mej. Men så är det väll alltid? För dom flesta? A struntsamma, det blir som det blir. Vet bara att jag ska vara så självisk och göra vad jag vill utan att behöva tänka på någon annan. Känner ju mest bara att jag behöver flytta till nåt eget   

Vad Pillan vill göra, ska Pillan få göra !



Förresten, täcket jag fynda på rean passade Calle jättebra. Tycker han blev riktigt fin i det!

Snyggt bogspänne också   


Nä ska kvällskissa Boss och så nu.................

Ha en go kväll och sov gott sen allihoppa!!


--pillan--



Av Pernilla - 3 januari 2010 15:30

Vill här i min blogg önska min syster L ett stort GRATTIS som fyller 33 år idag!!   

PUSS på dej !!!

Av Pernilla - 3 januari 2010 13:42

Idag är jag ledig. Gott! Jag ska ut på promenad med Boss om en liten stund. Ska bara dricka upp kaffet. Sen blir det stallet också vid 4 tiden.

Igår hade vi haft översvämning i stallet och några boxar blev väldigt drabbade. Min vart "bara" blöt typ en meter in i boxen. Surt ändå!

Ska iväg här snart och köpa mer strö. Imorn jobbar jag hela dagen men på tisdag slutar jag redan kl 11. Så kanske då!? Ja vi får se......


Inatt var det då kallt ute, huttra lite på vägen hem.

Det är då vinter ute. Det är gott om det håller sej -gradigt och snö så man slipper slask och tö och skit. Men när det går upp mot -20 grader så räcker det väl ändå?! Brrr....   

Jaja, men jag hoppas på vad som sägs. Att blir/är det en kall och bra vinter. Då blir det en mycket bra sommar också   


Igår var jag hos M och K-J och hälsade på, passade på att ta en bild på syster och deras nyaste tillökning i familjen.

Lilla Maddox. Så jättesöt och.. Liten. Hehe. Lite skillnad till vad en själv är van vid för storlek med tanke på Boss   

Kul att det funkar så bra med honom och att dom skaffat hund. Mysigt!!

På vägen hem från syster igår så stanna jag till hos älsklingen. JA, han är min älskling nu och jag är kär  

Jag var nämligen dit på middagen och bytte bil med honom för han skulle kika på min eftersom bromsarna lägger sej på ibland och så. Han fick konstaterat att det var handbromsvajrarna som var kassa. Så tittade han även på min värme i bilen (eller ja, den värmen som bör finnas men inte finns) haha.. Och han bytte en tempraturreglatorgivare eller nåt sa han?, visst var det så älskling?! hehe. Jag och bilar = not the best kombination!!! Så var det termostaten som var sönder också. Så det får bytas lite på pärlan. Men jag har då skaffat mej det snällaste av manligt släkte som tittade på bilen för mej. TACK älskling !!!!!!   

Han är inte bara det snällaste och mysigaste, han är händig också. Åhhh me like.

Men lite synd om han nu. Han skrev precis till mej att värmen nu lagt av i hans bil med. Hmm, min bil som smittar av sej tro?!


Nää om man ska fortsätta med denna dagen tro!?


Ha det gött!!   


--pillan--

Ovido - Quiz & Flashcards