pillllans

Alla inlägg under augusti 2009

Av Pernilla - 5 augusti 2009 11:06

Idag är jag mör i kroppen, har små värk genom armar och ben. Känns att jag verkligen ridit ett par dagar. Min tränare nu på lägret är kanon bra och rida för. Dels är han ju så fruktansvärt duktig och sen får man verkligen RIDA på hans lektioner. Inget åka häst här inte... Tycker om när tränarna är aktiva och "går på" en. Längtar tills passet ikväll!

Men nu ska jag plugga en stund och få grejat en del innan det blir till att dra på ridbrallorna igen och åka in till klubben.

Kram <3

Av Pernilla - 4 augusti 2009 23:08

FY vad jag har ridit, jag banne mej stred mitt bästa tills svetten rann om mej. Calle skötte sej ypperligt idag med och ang. min ridning. Hm, vet inte vad jag ska säga. Är väl mindre nöjd med mej själv, ska träna stenhårt framöver. I vilket fall som helst så tränar jag med Calle att få tillbaka honom då han helt enkelt springer för fort, springer ifrån mej. Galoppen gick i en på tok för hög hastighet. Jag har fått flera väldigt bra tips med Calle som jag (eller möjligtvis vi) ska träna på. Fick också höra från min tränare att jag är lite för snäll mot honom, jag måste bli mer bestämd. Att Calle har ett starkt psyke och kan ta över och bestämma om man inte sätter han på plats. Det låter typ såhär; "Fröken Andersson, du har ingen porslinshäst så sluta behandla han som en". Calle är verkligen min bebis men jag måste ju fatta att jag inte kan behandla honom som en. Tro nu INTE att jag är en mes mot min häst, bara det att jag behöver bli ytterligare mer bestämd i ridningen mot honom.

Vi har massa att träna på men jag ger mej inte. Jag ska få runt en hyffsad samlad Calle genom ett LC program i höst, punkt slut .

Jo Calle blev så svettig så han fick sej en dusch efter träningen och det är nog första gången i mitt liv jag sett Calle njuta så av vatten =) 

Men jag är verkligen helt slut så ska lägga mej och sova. Lägger bara in en bild, den enda som man ens ser något på av de bilderna mamma tog. Hon knäppte flera men med blixt på. Hon ska försöka ta utan imorn och få dom bättre. Inte lätt inte =)

Men det syns väl att det är jag och Calle iaf!? Nätt och jämnt? hehe...

Jo förresten, stubben sadeln är nu utprovad på Calle och passar honom riktigt bra så jag har en dressyrsadel till honom *yes*

Jag tyckte den låg bra på honom men frågade min tränare idag (som ändå vet bäst) och han tyckte den låg kanon på honom. Gött det....


Nä sängen som väntar.... Puss o natti från en riktigt trött Pillan med lite träningsvärk redan <3

Av Pernilla - 4 augusti 2009 12:37

Har så trevligt förnärvarande =)  Imorse åkte jag & Anna till klubben och fick släppt ut våra + ett par andra hästar, mockat, sopat ja... Ni vet. Sen åkte vi hem till Anna och tog en kaffe och snacka bl.a häst, så trevligt!

Sen ville mamma ha sällskap till göken så det blev en sväng dit, både jag och mamma blev förvånade att det fortfarande är så mycket folk/huggormar/bilar där... Borde lugna sej snart tycker man. 

Nu kom jag nyss hem, ska plugga en stund tänkte jag. Sen blir det ju ridklubben till eftermiddagen. Ska åka in lite tidigare och pyssla om min skrutt en stund tänkte jag. Imorse var han jätteglad när jag släppte han i hagen, sprang stolt med "hingst/arabsvans" och visade upp sej. Han är verkligen överlycklig förtillfället. Han ska få komma in till klubben mycket oftare framöver. Sen hoppas jag att kunna starta en LC med honom i höst, vi har i allafall lagt det som mål i detta dressyrläger. 

Men nu får jag sätta igång med lite sysslor så uppdaterar jag nog ikväll igen efter lägret och MED bilder =)

Puss o kram  <3

Av Pernilla - 3 augusti 2009 23:33

Jag har verkligen världens bästa häst. Det visste jag ju redan men idag påminde han mej starkt om det. Lastningen tog endast typ 7 min, stort tack M för hjälpen =)  LOVE YOU !!!  <3

Väl inne på klubben så skötte Calle sej exemplariskt. Han var så cool hela tiden min plutt. Ridningen gick kanon. Han var till en början spänd, väldigt spänd men det var ju inte det minsta konstigt. Men det släppte mer och mer allteftersom och på slutet gick han riktigt trevligt. Jag är ganska så nöjd med mej själv idag och det känns också bra =)  Har ju givetvis mycket att tänka & träna på men det är ju det vi är där för, att lära oss.

Så jag är nöjd men jävligt stolt och nöjd över Calle som får den största stjärnan i boken. Vet att jag tidigare skojat om att Calle vart dyr efter en guld dag men det är han inte idag. Skulle inte ens sälja han för alla oktiljoner i världen =)

ÅH VAD JAG ÄLSKAR MIN HÄST!!! Längtar sååååå till imorn morgon då jag ska åka och släppa ut han så jag får pussa på han igen. Längtar nästan desto mer till kl 18 så vår träning börjar igen. 

Sen är det väldigt skoj att Anna och Nettan är med, trivs så jättegott i deras sällskap =)


Nä gu va kl springer iväg, ska ju upp 7 imorn. Hade gärna fortsatt skrivit vitt och brett om hur j-a nöjd jag är efter idag eller om hur fin och underbar min häst är men.. Tror ni redan fattat vinken ;)

Puss o gonatt på er !!!


Av Pernilla - 3 augusti 2009 09:10

Ja god morgon gullungar !

Idag är det jävligt tråkigt väder, igen! Jag hörde hur det smattrade när jag vakna, kände bara suck. Fy va trist. Man tappar så mycket lust när det regnar. Vill ju ha SOL. Jag vet, jag tjatar om detta vädret men.. Åhh, jag vill vill vill ha fint nu de två sista veckorna på semestern då dom två första vart skitväder rätt igenom. Ja vi får väl se...

Nu kokar kaffet, ska ta en kopp. Sen ringa lite samtal. Klä på mej kanske!? hehe... Springer runt här i mitt sovlinne ännu. 

Sen ska jag ut till stallet, se hur skitig Calle lyckats bli sen duschen igår. Tvätta om han lite och göra han fin igen sen köra in han till klubben. 

Ikväll börjar ju dressyrlägret, blir mycket häst på schemat idag =)

Yes, nu tror jag kaffet e klart... Tjoo på er !!!


Av Pernilla - 2 augusti 2009 23:40

Vilken bra film. Såg på Taken och den var fruktansvärt bra, för er som inte sett den. SE DEN !!! Ett måste...

Nu č jag trött, satt kl på halv 8 imorn så måste sova nu... 


Kram och natti 

Av Pernilla - 2 augusti 2009 21:08

... again ....

Bäddat ner trötta lilla mej nu, blir film. Imorn ska jag upp tidigt. Mycket att göra.. Ha en trevlig kväll och sov gott allesammans =)

Kram  <3

Av Pernilla - 2 augusti 2009 19:08

Jag har haft en så otroligt trevlig och mysig dag i stallet med min Calle. Det har vart jättekul men lite svettigt att få skrubbat hela han ren. FY vad smutsig han var. Men han blev så FIN när han var duschad, det verkligen lyste på hans vita fläckar och det blänkte om hela han. Kände jag mej nöjd! Hållt på och skrubbat, klippt, tvättat och borstat han i 2½ timme så han hade en ängels tålamod med mej. Han var verkligen jätteduktig med vattnet idag. I början fjanta han sej lite men jag fortsatte som ingenting och efter en liten stund stod han lös. Jag passade på att klia och verkligen mysa med honom så han skulle tycka det var skönt, det tror jag han gjorde också sen, då rörde han sej inte ur fläcken och man kunde nästan se på honom att han tyckte det var trevligt med ett bad =)

Så när jag släppte ut han i hagen igen så satte jag mej utanför och tog en cigg, vilade lite och tittade och njöt av min fruktansvärt fina och ståtliga pålle. Hann dock inte mer än tända ciggen så när jag tittade upp så fick jag se --- Calle på rygg, kliandes emot jorden och riktigt göra in sej i det. Hm, SUCK kände jag bara. Men det visste jag ju nästan att det skulle ske. Lär få ta om lite imorn men.. Han är iaf tvättad från öra till hovskägg idag =)


Ska käka lite nu... Puss o kram

Ovido - Quiz & Flashcards