pillllans

Alla inlägg under augusti 2009

Av Pernilla - 12 augusti 2009 15:57

I need a break.... Fan suttit konstant med vårdtagar frågor hela dagen nästan.. Blev kortslutning nu, behöver lufta mej lite och rensa tankarna....

*Drar på mej joggingskorna*


**gone**


Av Pernilla - 12 augusti 2009 13:57

Vet ni varför man är singel.. Jo för att alla snygga killar är antingen a)upptagna  b)självupptagna  eller c) totalt avsnoppade puckade j-a idioter.


Bläääää...... 

Av Pernilla - 12 augusti 2009 13:33

Sitter återigen och pluggar, känner mej riktigt duktig =)  Vart ute på en liten skogstur med mamma och Boss också och till min förvåning så fick faktiskt mamma hittat en del kantareller.

Men nu sitter jag här vid datan igen och ska plugga. Har några kurser kvar så ska satsa järnet nu på att bli färdig. Så har man ju lite tid över till annat sen i sitt liv. Fasen, sitter och tänker på att semesterns slut närmar sej. Känns lite deprimerande, det har gått på tok för fort! Samma visa varje gång....

Jaja, inte mycket och göra. Får passa på att njuta min sista lediga dagar, på tisdag börjar allvaret igen....

Kram <3


Av Pernilla - 11 augusti 2009 21:36

Precis vart ute på en långpromenad med Boss <3  Det är så jäkla gott och promenera. Lyssna på musik och rensa tankarna... Finns inget bättre. Ja det var verkligen behövligt att få komma ut och bara vara. Ibland blir jag så irriterad på folk, va fan dom vill, vad för problem dom har!? Jag fattar inget.. Ena stunden känner jag mej social och tycker det är allmänt kul med folk/kompisar m.fl Men ibland blir jag så trött på hur folk beter sej och jag kan få god lust att radera telefonboken och stänga ner fb sidan och bara vara helt jävla själv, ensam. Jag vet att mitt stora problem många ggr är att jag är för naiv. Men är det jag som är dum som ofta tror det bästa om folk? Eller dom som är dumma nog att missbruka och uttnyttja den egenskapen.

Jaja, det finns folk och de finns folk. Och kommer också alltid göra det.... 

Nu ska jag fortsätta plugga, sen blir det väl och bädda ner sej framför en film och NEJ, det sista jag vill ha è ett sällskap.. 

Så vi hörs imorn allihop !!


 - - - over and out - - -

 

Av Pernilla - 11 augusti 2009 17:37

Fan va irriterad jag blev just.. Åh, skrivit ett inlägg och råkar klumpigt nog komma när fel knapp och skiten bara försvinner.. Arg, blir fan förbannad.... Känner mej så lättretad förtillfället. Försöker sluta röka och det går ju sådär.. Går ju i taket emellanåt !


Äh sitter i alla fall och pluggar och poppar musik. Lyssnar på Volbeat, så j-a bra è dom. Känner mej ganska redig i skolarbetet ända tills jag kommer på mej själv med att sitta och sjunga med ( sådär halvt vackert ) framför fb istället för att läsa om geriatrik.FOKUS pillan FOKUS... Gaahhh.. Ibland springer hela min koncentrationsförmåga bort.. Det är då jag glider ifrån skolarbetet..

Men nu ska jag återigen ta tag i de.. Har ju MASSA frågor som måste bli gjorda.... 


Av Pernilla - 11 augusti 2009 16:35

Då har man fått vart till stallet, H red Calle i paddocken och det gick jättebra. Han trivs med henne, det syns =)  Kul att hon tycker om honom också...


Så nu har jag fått ätit lite, ska strax dyka ner i skolböckerna, blää... Hade hellre velat vart social idag och umgåtts. Hittat på nåt... Men men, måste ju få pluggat! 

Här e ju sol idag, kanske ner sen och ta ett kvällsdopp!? Var på tok för länge sen jag badade ju....

A tjooo på er.....

Av Pernilla - 11 augusti 2009 02:46

kom precis hem från mollsöund. haft helt ok kväll,  träffat på en sån j-a snygg kille, nåt av det snyggaste ja sett. helt totalt utanför min klass men ändå.... nåt o titta på =) OMG hoppas på att få se ha<n igen...Jag som knappt gjorde mej "fin" för ikväll, det ångarr jag nu, Big time,,,,, puss

jaja, ska lähgga mej nu... natti på er <3 <3 <3 <3


Av Pernilla - 10 augusti 2009 15:45

Imorse (tror kl var runt 4-5) så vaknade jag av att det var ett JÄVLA åskväder. Nog för att vi hade mycket muller och blixtrar igår men detta var ett åskväder av världsklass. Det banga till utav bara hel---e. Vaknade då givetvis av detta och hade sen problem att somna om. Dels för att så fort jag höll på att slumra in i god sömn igen så åska det till riktigt kraftigt. Sen så låg jag mest och funderade på om min Calle hade det bra i hagen. Jag var ut en sväng igår kväll och kollade till honom då det åska/blixtra så mycket men både Calle och flocken gick lugnt och fint. Så jag tänkte att dom klarar sej nog. Går ändå inte att stalla in dom på ett par dagar då det sista håller på att målas i boxarna. Säger bara WOW vad fint det blir i vårt stall, så fräscht och fint så det è inte klokt. Tänk vad lite färg kan göra =)

Idag har jag vart med mamma och syster M till gbg. Vi har vart till 3 hästar (min sadel va ännu inte såld) blää för de. Men så var vi iväg på ett äventyr, berättar inte än vad det gäller förrän allt gått som vi planerat och tänkt. Kan bara säga att jag och syster har gaddat ihop oss om en sak =)  Ska bli RIKTIGT skoj i alla fall. 

Väntar på att hovis ska ringa upp mej också, Calle bus har lyckats med en tappsko. (Säkert bara för jag skrev till Lisas (min f.d häst) nya ägare M om hur jäääätte länge sen det är som Calle haft en tappsko. TJI fick jag för den =)


Ikväll är det måndagsklubben igen, sista gången. Då var sommarn slut. Känns ju förgjävligt rent ut sagt. Hur fort har inte detta gått!?? Så kommer det känns som en EVIGHET innan man får njuta av sol & bad igen. Tyvärr är ju hösten/vintern på tok för lång här tycker jag...

Såg i almanackan att det redan är den 10;e idag, exakt 20 dagar kvar tills jag fyller. Fa<st just de, jag slutade ju fylla år när jag blev 20 så vi suddar den biten =)


Nä nu ska jag göra lite nytta, plugga, rida Calle balle och sen göra mej iordning inför kvällens bravader =)


Kram <3

Ovido - Quiz & Flashcards