pillllans

Alla inlägg under juli 2009

Av Pernilla - 16 juli 2009 06:16

Hoppas ni sovit/sover gott. Det har inte jag gjort.. Säger det igen, skitförkylning.

Ska göra mej iordning till jobbet. Ville bara säga god morgon...!


Av Pernilla - 15 juli 2009 22:10

Skrev precis ett långt blogg om det mesta men det bara försvann. Det försvann lika fort som jag önskar att denna j-a förkylning kunde göra. Så nu orkar jag inte mer... BYE!

 

Av Pernilla - 15 juli 2009 13:08

Kom nyss hem från stallet. Då jag är så förkyld och extra seg i denna värmen så beslöt jag mej för att longera. Vilket funkade i 25 min tills jag kände mej svimfärdig efter att ha stått runt, runt, runt, runt... Haha.. Så det fick räcka, jättevarmt idag också ju. Men just min tid i stallet var det i alla fall lite moln framme vilket gjorde lite nytta. Jag är ju så duktig med säkerheten så stod ju t.o.m i säkerhetsvästen och longera, kan vara en bidragande orsak till att det kändes varmt =)

Calle var SUPERDUKTIG. Lyssnade otroligt bra på alla mina kommandon. Trava, skritta, halt osv. Han gick jättefint men fick se att han är något stelare i höger varv. Får jobba på detta... Men jag är nöjd över dagens träning med han. 

Nu ska jag in i duschen, välbehövt känner jag. Sen blir det frukost och lite vila innan jag får ner till jobbet. 

Av Pernilla - 15 juli 2009 10:31

Stod upp för en stund sen, har bara hunnit sätta på kaffe. Ska strax ta på mej, blir nog ridkläder med en gång. Tänkte åka ut till stallet om någon timme. Sen jobbar jag kvällen idag, börjar 16.

Mår inte nåt bättre idag, snarare sämre. Jag HATAR verkligen förkylningar men vem gör inte det. Ja får se det positivt, hinner blir frisk tills på fredag och semestern i alla fall.

Då blir det party trots att jag igår svor över sist. Var nämligen så att jag hade jättekul i måndags, lite fööör kul kanske. Känns att man föddes med ett samvete om jag säger så... Men vem har inte fått gå med "dagen efter ångest" ?? 

Nä nu ska jag snyta mej, dricka kaffe och ta min morgon cigg. 


Love <3  Pillllan

Av Pernilla - 15 juli 2009 00:34

Kom precis hem. Vart hos en kompis och sett på film - änglar & demoner. Jättebra var den !


Innan de så var jag ju hos Calle. Idag fick jag tagit mej an manen. Bara det värsta, finslipningen kommer imorgon. Jag kommer i allafall aldrig lyckas komma knoppad till en tävling. Förresten, apropå tävling. Fick köpt mej en jättefin tävlingskavaj igår på hööks. + två jättefina blå grimmor med fleece fodring från CH för 40:-. Rena fyndet =)  

Ridningen gick bra, red ut ensam idag. Fast skrittade och kände på han några varv i paddocken. Red på det tredelade vilket gick jättebra.

Förresten vilken skitgris jag fick in idag, ush! Han behöver verkligen ett bad denna hästen. Finns inga vita fläckar kvar på han, buhhuu... Så snart blir det fram med schampo och dusch slangen.

Se själva hur smutsig han var!


Men efter en halvtimme på gången så blev det bättre & bättre....



Manen ser verkligen ultra kort ut här men.. Lite bildmissvisande där faktiskt...*


Men nu är jag riktigt trött och seg med denna lilla virus skit som virvlar runt i kroppen på mej. Så ska bums i säng nu.... Nighty nighty.....!!!!! 


Av Pernilla - 14 juli 2009 17:23

Inte gjort mycket vettigt idag mer än att jag precis tvättat bilen. Nu blev den nåt renare iaf. Här è jättefint väder idag, HOPPAS det håller i sej till semestern bara! Ska ut till stallet, men tar det liite senare tänkte jag....

Hm, ska nog gå en svänga med Boss. Om han orkar :)

Tjo

Av Pernilla - 14 juli 2009 12:37

Bestämde mej för att följa med igår, trots min förkylning och sega humör. Det försvann dock efter tredje groggen så jag blev ju frisk =)  Jag hade skit kul igår och det vart ju riktigt lyckat med mycket folk. Nice!!

Mindre nice är det att jag vaknade med en blodig fot och att min vita toffel är numera röd. Fattar inte riktigt vad som hände där men blöder ännu och har ont när jag går. Jaja, smällar man får ta. Fick skjuts hem vid halv 4 inatt så legat och dratt mej läääänge idag. TACK Tias för det!! LOVE YA!!

Mår lite segt idag får jag erkänna. Ska bara ta det lugnt nu och senare får det bli stallet och ridning på Calle. 

Se om jag lyckas plåstra om foten så jag kan ut och gå en sväng =)  Det är ju riktigt fint väder ute idag.... 

Puss på er !!!

 

Av Pernilla - 13 juli 2009 11:07

Att jag vaknade med förkylning och ont i halsen idag. J-a sk*t, f*n !!!

Se vad det blir med den, hoppas man inte hamnar helt pall bara. Sov ut ordentligt idag, till kvart över 10. Det var välbehövligt.....!

Nu ska jag göra mej iordning så ska jag o mamsen fara iväg. Sen blir det stallet när jag kommer hem.

Tjoo på er gott folk !

Ovido - Quiz & Flashcards