pillllans

Alla inlägg under juli 2009

Av Pernilla - 19 juli 2009 11:02

Mm, gick inte upp för så länge sen. Får lite taskig samvete av att sova lite för länge men det får man väll göra på sin semester, antar jag =)

Sitter med kaffekoppen bredvid mej och ska bara piggna till lite så ska jag o mamsen ut på en rask promenad innan en nyttig frukost. Sen tänkte jag plugga en stund och sen blir det till stallet. 

Det ser ut att vara något bättre idag, dock ingen sol men i allafall uppehåll. Skönt det, det räcker med regn nu tycker jag. 

Undra vad man ska hitta på annars idag? Får väl se till att plugga klart, försöka. Så denna dagen blir nog lugn för min del. Vad ska ni hitta på då?

Kramar  <3


Av Pernilla - 18 juli 2009 22:23

Varning för två riktigt fula bilder på mej i detta inlägget men bjuder på den. Kan inte alltid vara på topp, haha.

Vart ute och joggat en sväng precis. Joggat & joggat?! Snarare 300m joggning, 100m rask gång, 300m joggning o.s.v Har ju noll kondition förtillfället. Svetten rinner om mej och ska snart in i duschen. MÅSTE ta tag i viktkampen, vet att jag sagt det flera ggr men nu č det allvar. På riktigt, kg;ona ska bort och det nu. Satt och bläddrade igenom bilder på datan och fick se en viss skillnad på kort, vet att jag redan lyckats gått ner en del (men att det e flera kg kvar) Ser en viss skillnad på fluffet i ansiktet, visst har det minskat =)


Jag då


Jag nästan nu



Ush som jag ser ut, hahaha..... 



Av Pernilla - 18 juli 2009 19:42

Känner mej gott osocial idag som knappt lämnat husets väggar. Suttit vid datan och pluggat och sen vart till stallet. Det är inte mycket mer än så. Känns som att det kvittar när det e så tråkigt väder. Vill ha SOL & SOMMAR!! Nuuuuu.

Tyvärr så sägs det att det ska vara såhär molnigt och regnskurar fram till onsdag. Blä!

Nä det blir en lugn kväll för mej idag. Känner inte för nåt faktiskt. Bara slappa & mysa i min ensamhet. Gött det med !

Ska fortsätta plugga och vid tio tiden kommer mamma hem så då kanske vi äter nåt gott :)  I förrgår kväll åt vi krabba & kräftor. FASEN vad gött allt från havet är. Mumma!


Satte precis på musik, lite lady gaga och Milk inc m.m Blev fan på party humör helt plötsligt. Haha... Nu vände det, nu vill jag ju nästan att nåt ska hända :)  Mm, byter nog musik.......

Vet ni vad, jag gillar en pojk här i byn ! lalalalalalala

Av Pernilla - 18 juli 2009 15:14

Sitter och råpluggar för fulla muggar, men har fått gjort flera frågor så det ger ju resultat =)  Men sitter med en sån trist kurs just nu, handledning. Jag har bestämt mej för att bli klar tills på måndag. Vet dock inte riktigt hur det ska gå till men..!? På måndag ska jag nämligen till bibblan för och hämta fler kursböcker så då hade det vart toppen att påbörja nästa kurs.

Regnar fortfarande ute, blir nog en lugnt tur ut i skogen en svänga sen. Får ta en paus från skolarbetet här framöver så då passar det bra att ta Calle. Hoppas inget oväder kommit än då bara.

Men nu får jag väl återgå till pluggandet, ville bara skriva lite som INTE handlar om kompetensutveckling, handledning eller kunskap, hehe.

Ang. viktkampen förresten, den har jag inte nämnt på länge ju. 2kg ner så det går på rätt håll !!! =)

                 <3 love <3  pillllan

Av Pernilla - 18 juli 2009 12:53

God morgon. Jag har hunnit äta frukost och sitter nu med morgonkaffet bredvid mej. Sov ut ordentligt idag, så gott!

Det regnar här, började inatt. Så står det i GT;n idag om att det ska bli skyfall och oväder framåt kvällen här. Vi får väll se. Bäst att ta ridningen innan då så man "bara" har regn och inget oväder över sej. Kanske ska rida ut en sväng idag!?

Ska plugga järnet idag också, allt vad jag hinner. Man får passa på medans det är "skit" väder för när solen kommer tillbaka så kanske man har tid att få njuta av den. 

Hm, kom precis på att jag ska traska runt i hagen och leta grimma idag i detta vädret, kul! Calle har en tendens att slänga av sej sina grimmor och det gör mej inget så länge han har "sommargrimmor" på sej (slit & släng) men nu fick han ju nya grimmor med fleece foder bara för att han fått skav. Så har han givetvis lyckats slänga av sej dom och dom vill jag ju ha kvar. Så nu testade jag istället att smörja in honom runt ögonen och släppa honom utan grimma och det verkade gå bra. Han vart inte alls så besvärad + att han slipper mer skav. 

Nä nu tror jag att jag tar tag i skolarbetet en stund =)  Onödigt ont! Puss o tjooo


 


Av Pernilla - 18 juli 2009 01:41

Tanken var att hinna blogga förut men det hanns aldrig med. Jobbade sista dagen idag - SEMESTER! Whohoooooo.............

Känns lovely, fast går ju inte "på riktigt" förrän på måndag så får hoppas att mina kollegor håller sej friska i helgen så ingen kommer på tanken att ringa in mej i kris. 

Nu kom jag nyss hem, lullat runt bland olika kompisar här "på bygda" och tatt ett par öl. Riktigt najs! Koppla av och fatta att man är ledig =)


Var ju hos Calle förut ikväll och red. Det gick super!! Red 50 min dressyr i paddocken och sen avslutade jag med att rida ut en sväng och jogga av han på grusvägarna! Vi båda var nog lika svettiga & nöjda :P

Han gick riktigt fint på slutet, tog dock 35 min och nå dit men han kräver ju en del uppvärmning så... 


Nä ni får ursäkta, klockan är ganska mycket och jag är trött efter en lång dag på jobbet, tufft pass på Calle och sen vandrat runt och druckit öl. Känner att det lockar med sängen framför en bra film....


Åter igen imorgon bitti... Dock inte innan kl 11, har ju semester för tusan =)  Puss o natti !!!!


 

Av Pernilla - 16 juli 2009 21:57

Vad fort dagarna går. Det är ju inte klokt! Tacksamt att det gått så fort till min semester men skrämmande om semestern ska behöva gå lika fort.

Calle mådde bra by the way. Han fick foder och lite ompyssling. Imorn ska han få klättra lite och sen dressyr med cavaletti inlagt i paddocken tänkte jag. 

Bara två veckor kvar till lägret =)


Ska lägga mej om en stund, hoppas att man får sovit bättre inatt. Imorn vet jag inte vad som händer, blir nog ganska lugnt. Efter jobbet blir det stallet och sen ska jag nog få satt mej och pluggat. Bara måste få gjort massa nu!!!


Hm, börjar lukta kladdkaka här i köket nu, min syster som inte bara vart pysslig konstnär idag utan är nu även kock. Hon har många fina sidor min retsticka ;)  (internt skämt)  Taskigt bara att laga kladdkaka som jag avskyr. Men men... Lika bra för jag ska ju inte äta nåt så onyttigt som bakelser. Har gått ner ett halvt kg till och det SKA fortsätta på den vägen. 

Apropå hennes pyssliga konstnärs sida, ska se om jag inte får fota lite av hennes jobb imorn. Det är verkligen sjukt fint och hon är riktigt duktig!!!

Shabby chic stil över det hela ! Me like!


Men nu ska jag surfa runt en stund sen sova... Puss o Kram!

Av Pernilla - 16 juli 2009 20:21

Mår som en kollega skrev på stora tavlan på jobbet när hon var gravid, "mår piss & pannkaka". Haha, men jag är inte gravid!! Kommer inte bli på flera år, har allt planer för mitt egna liv först. Vill ju inte ens ha kille, haha.

Nä för att återgå... Har en så deprimerande förkylning som inte satt sej bara i näsan och halsen utan mest bara i kroppen. Har ingen ork kvar, inte efter jobbet. Blev helt slö och har sovit middag en timma i hopp om att orka rida men fattar nu att det går inte. Känenr mej sämre och slöare för varje timme som går. Så idag, tyvärr, får det bli fodring och lite kärlek "bara". Så ska strax åka ut till Calle. Pyssla om han en stund och stå och mysa tills jag känner att jag inte orkar mer. 

Boss får heller ingen kvällspromenad idag, det får bli sängen igen för mej när jag kommer hem. Så jag orkar jobba mitt pass imorn. 

Skriver kanske mer senare, om jag orkar.... 

Love <3  pillllan

Ovido - Quiz & Flashcards