pillllans

Alla inlägg under juli 2009

Av Pernilla - 24 juli 2009 17:50

Fy f*n rent ut sagt vad jag har mått idag. Legat i ide. Har vid flertal tillfällen bara vela kapa av mej huvet. Legat i stort sett hela dagen, gick upp vid 17 tiden. Känner mej nu som en människa igen efter att ha mått piss & pannkaka.

Men gårdagen var skoj i alla fall!! Lite för skoj kanske..?. Hehe...


Nu har jag fått ätit lite., ska vila maten och försöka piggna till så jag kan åka till Calle och rida. Dressyrsadeln passade inte tyvärr, den var lite för smal för honom. Men ska ringa A kompis K för hon hade ju en dressyr till salu. 

Så har jag tur hittar jag en till lägret :)  

Av Pernilla - 23 juli 2009 15:42

Fått gjort massa frågor på kursen. Skitbra !! Men känner att det tog lite stopp nu, så jag passar på att ta en paus och åker till Calle. Här blir inget uppehåll idag, det fattar jag ju. Det regnar mestadels hela tiden, ibland två minuter uppehåll och ibland så öppnar sej himlen. Så kan lika gärna åka och rida nu i detta regnet. Lär väll få ställa in Calle på tork en stund, kan jag lyssna på musik och strosa i stallet, få grejat lite!?

Den fiinaste <3 <3 <3 

Av Pernilla - 23 juli 2009 13:22

Regnar idag med, fast mer. Här smattrar på hustaket och visst kan det vara mysigt med regn. Men inte idag och no more. Trött på det nu... Visst, jag tänkte ändå sitta inne och få pluggat men ska till stallet sen och känner inte för regn då.

Kan vi inte få sol - SNNAAAART!!! Jag vill sola, bada och vara utomhus.

Tänkte ta en rask promenad sen också, men avvaktar lite. Ifall om att det blir uppehåll?! Och njaa, tror inte riktigt heller på den. Vad har ni för väder idag!? Bättre än här på öa....!?

Kram  <3


 

Av Pernilla - 22 juli 2009 23:48

60 besökare på en dag, på min lilla blogg. Vilka är ni???

Nu ska jag sätta på nästa avsnitt av Gossip girl... 


- <3 pillllan

Av Pernilla - 22 juli 2009 22:08

Fick huvudvärk nu under kvällen... Fy bubblan vad jag hatar det. Finns inget som tär på en som huvudvärk. Man blir ju helt matt, känner sej slagen! Nä jag har massa Gossip girl på datan, så jag tänkte bädda ner mej gott i sängen och bara glo - på Gossip girl :)

Pusss  <3

Av Pernilla - 22 juli 2009 20:26

Håller på att flytta. Eller nu har jag flyttat klart, ska bara installera om mej i andra rummet. (Bor i mammas hus) Men flyttade från ena änden till den andra. Jag flyttade ju hemifrån när jag var 15 år (till internatskola) och har sen dess haft lägenhet och vart utflugen så att säga. Men då det tog slut med killen i feb så flyttade jag hem och har bott hemma sen dess. För att göra en mellanlandning. Skönt att få komma hem till mamma och må gott. Hitta sej själv igen innan man påbörjar sitt egna. Jag känner nu att jag har hittat mej själv och mår ju verkligen bättre än nånsin. Så nu vill jag ha eget igen men jag måste vänta lite. Jag hade lätt kunnat skaffa mej en etta, något litet eget bara men då Boss ändå är en hund på stolta 60 kg så sätter jag inte han i en lägenhet om 40kvm. Så jag måste få pluggat färdigt först vilket höjer min lön och sen har jag lite som ska bort först. Men jag står i kö och jag vill ha eget boende igen. Skulle haft nån avlägsen släkting med nån liten stuga som jag snällt kunde fått hyra. Det hade vart perfekt!! =)  Men nu har jag ju inte det så åter till verkligheten, får la fortsätta plocka iordning i mitt rum så länge...... Kram kram

Av Pernilla - 22 juli 2009 14:23

När kommer solen? Fasen vad trist. Idag regnar det lite titt som tätt, hur tråkigt som helst ju. Vill INTE ha sånt här väder under min semester.

Sov till 12 idag, gött. Men la mej ju inte förrän vid fem imorse :)  Nu har jag precis vart in till ridklubben och hämtat hem en dressyr sadel därifrån som kanske kan passa Calle. Ska prova den idag på honom så får vi se. Ska dressyra i paddocken idag, ja så får det bli. Kanske lite cavaletti?! Hämtade två dressyr program därinne också på LC:1 och LB som jag ska börja träna på så vi är lite redo då det kommer ut någon käck dressyr clear round. 

Men jag återkommer senare.. Ska nog plugga ett par frågor innan jag far ut till stallet. Vad gör ni idag då? 

Kram <3

Av Pernilla - 22 juli 2009 04:33

Vart iväg på filmkväll hos några kompisar. Kl är nu halv fem på morran och jag ska snart gå och sova. Är jättetrött och lär väl sova bort halva dygnet imorn. Skit också då. MEN jag har ju faktiskt semester, så då kan man göra vad man vill inklusive att vända på dygn och sova när man vill och inte =)

Natti på er!! Hoppas ni sussar gott....

Ovido - Quiz & Flashcards