pillllans

Alla inlägg under maj 2012

Av Pernilla - 13 maj 2012 18:49

Slappt - jävligt slapp söndag.

 

Känner av samvetet lite nu om jag ska vara ärlig, men ska försöka och skita i det för idag! Känner mej slö och har därefter låtit denna söndagen bara gå förbi mej utan och gjort något vettigt alls. Men är det så konstigt, jobbat 3 nätter och sen "bara" sovit 4 timmar idag? Skyller på den för idag i alla fall, känns bättre så!

Kom nyss hem i alla fall, vart iväg och ätit pizza  Dessutom på tok för trött för varken ridning eller promenad idag... Vaknade vid 13 och då var ju vädret super!! Så tanken var massa kaffe och sen när jag piggnat till få gjort en del, men vädret tog vändning. Nu är det mulet & kall blåst och det känns sådär.. Så ikväll blir det lugnt, ett flera glas vin och tv!

Tar nya tag imorgon !!

 

Min första header? Mååånga år sen nu....

 

 

//Pillan


Av Pernilla - 13 maj 2012 07:15

... nu har jag jobbat klart mina 3 nätter & nu ska jag till stallet för mitt 3;e utsläpp  Har ju slutat jobbet kl 7 på morgonen fredag, lördag & söndag och har dessa tre dagar passat på och ta utsläppen eftersom jag ändå åker förbi stallet på vägen hem från jobbet. Lite trött är jag ju men det är hur mysigt som helst och få gosa med pållarna en stund innan man åker hem och lägger sej. Bara att få höra gnäggandet när man parkerar bilen på utsidan är mysigt!

Calle är så himla kelsjuk på morgonen också så kliar & pussar alltid en extra stund på honom innan han får komma ut till gräset  Våra går i sommarhage nu och betar gräs hela dagarna, hur går era ute nu ?

 

Alltid lite förundrad över denna bilden, hur Calle kan se så stor ut? Jämfört med Sara till vänster som är nordis, så ser Calle ut som 170+ i mkh. (Men visst, det skiljer ju typ 1½ dm på Calle & Sara nästan, men ändå...) Eller är det Sara som ser liten ut ?


//Pillan



=)

Av Pernilla - 12 maj 2012 17:22

   Diggar öronen   

 

//Pillan

Av Pernilla - 11 maj 2012 19:15

Inte mycket och skriva om här idag inte.. Var i stallet imorse efter jobbet, släppte ut hästarna i regnet, mös med Calle och sen fixade klart allt för honom. Han har fått vilodag idag eftersom det blåser som 17 ute   Boss är ute hos mamma så jag har kunnat sova gott ensam några timmar idag - skönt det. Får försöka vila ordentligt så man håller sig pigg alla tre jobbnätterna.

Ska om en stund göra mej iordning och åka för och jobba natt nr 2. Jag trivs verkligen super på mitt nya jobb, som jag nu redan har hunnit jobba ett ½ år på, hur fort gick inte det??

Men klart jag saknar mina gamla kollegor ute på Södra  och jag ska ta en dag som passar för och åka ut och hälsa på dom. Jag har bara haft så mycket och göra det sista + att dagarna har en tendens att bara rulla på, eller hur!?.

 

Feb -10  "Hala"

På mitt förra jobb hade jag verkligen en fruktansvärt fin arbetsmiljö från kommunbilen.  



Hoppas ni alla får en trevlig helg!!

//Pillan

Av Pernilla - 10 maj 2012 13:29

Vart ute med Boss på promenad runt Ellös i 40min i spöregn, behöver jag nämna att man kan vrida ur både kopplet & mina byxor? Boss ser gott blöt ut och kommer inte torka än på några timmar


    Torra & goa innan .

 

 

Nu ska jag strax svira om till torra kläder och bege mej till stallet för en ridtur på Calle. Undra hur nöjd han kommer vara över sin matte som drar ut han i detta ösregnet?


//Pillan

Av Pernilla - 10 maj 2012 08:59

Dricker kaffe och planerar lite för dagen  Denna regniga torsdag... Ska enligt yr.no komma en himlans massa regn .. Vi får se!

Jag ska i alla fall åkt till Henån en sväng på lite ärenden sen, hämta paket och så.

Efter Henån åker jag till stallet och planen för Calle idag är att rida ut en liten sväng men sen också träna lite i paddocken och skritta igenom början på LB;1 programmet.



Ska även ta en långpromenad!!. Häromdagen provade jag ett par jeans jag inte kunnat haft och guess what, nu kan jag !! Bara 3½-4kg borta än så länge men det är en start!! Tummen upp för GI !

 


Sen efter middagen får jag lagt mej en stund och vilat, för inatt jobbar jag 1;a av 3 ! Alltså min jobbhelg !


//Pillan

Av Pernilla - 9 maj 2012 20:57

Nice dag !

 

Haft det himla lugnt och bra idag. Fått städat här hemma men också inte gjort något (vilket är skönt ibland det med..) Så har Ida vart här på fika & prat - mycket mysigt!!

  

Var hos Calle tidigare ikväll och pysslade om honom och bara mös. Sen gick vi ner till paddocken en stund och körde några ledarskapsövningar och han lyssnade fint, trots att det spelades match på Tegneby så det tjoa & lät en massa ända bort till oss. Lite ofokuserad blev han dock när det gjordes mål därborta och lät som fasiken  Var förövrigt glad att vi bara var ute en stund, för hua vad knott vi hade på oss. Blää för dom !


 


//Pillan


Av Pernilla - 9 maj 2012 10:21

Igår kväll longerade jag Calle en halvtimme. Första gången efter "olyckan" då han gjorde kullerbyttan. Det gick bra igår men han var spänd och inte alls särskilt mjuk & avslappnad men det blev heller inga större bravader. Lite bus men allt under kontroll. Tror blåsten hade en del inverkan, det brukar den ha på honom. Skritt 15 min och trav 15 min blev det i alla fall. 

Ett par bilder innan passet. Filmade lite snuttar också men det var från mobilen för kameran var hemma, så dom snuttarna blev inte alls bra.


   


Fick köpt ett nytt träns igår på 3 hästar också.

((  Jag skulle ju inte köpa något, men kunde heller inte låta bli...)) 

Det var ett superfint & mjukt träns från Hubertus. Svart med mässingspännen och bild på Calle i det kommer


//Pillan 

Ovido - Quiz & Flashcards