pillllans

Alla inlägg under april 2013

Av Pernilla - 3 april 2013 16:30

Imorse efter jobbet så åkte jag direkt hem till mamma istället för att åka hem och sova. Vi drack kaffe och jag höll mej pigg och käck eftersom jag & mamma skulle ner till Göteborg för och hämta min fina, fina barnvagn som jag köpt. Åh, jag är verkligen kär. Det är den absolut snyggaste vagnen jag sett i hela mitt liv och jag trodde inte att jag skulle ha sån tur och lyckas få tag på en.

Men jag hittade en på annons och trots att den befann sej i sthlm så kunde jag inte låta bli att maila, gjorde en jättechansning men det lyckades fint. Det visade sej att tjejen jag mailade var hur trevlig och go som helst och hon hjälpte mej att lösa transport till Göteborgs centralstation så jag kunde hämta den där. Hur snällt som helst av henne och jag är lika tacksam som jag är lycklig för att ha fått min drömvagn  





         

Emmaljunga Nitro City i creme leatherette. Special edition...


Svårt att fota och få med hur fin den verkligen är. Åh i love it! Som ni kanske förstår  he he...


  Detta léende x10 går jag runt med...




Ja nog om världens snyggaste barnvagn kanske   På vägen hem från centralen & gbg så passade jag & mamma på att stanna till på IKEA och därefter blomsteraffären.. Så jag har fått shoppat idag, inte bara snygg vagnen, utan även en del annat fint + nya växter. Så nöjd!   




& nu har jag precis lagt köttet i marinad här hemma så nu väntar jag bara på Björn så vi kan grilla, mums! Så himlans gott. Sen blir det nog väldigt tidigt i säng för min del med tanke på att jag inte sovit något alls idag. + att imorgon blir det upp tidigt för och åka till stallet. Maria har anmält sej till (ev.) två 70cm starter på Calle  Ska bli kul!


//Pillan

Av Pernilla - 1 april 2013 15:44

Ja imorse var det dags för löshoppning igen och denna gången blev jag lite extra impad av min häst   Calle hoppade dels fint men han var verkligen mer dämpad idag. Ingen racer råtta alls  Såg tydligt att han hoppa på teknik & styrka och inte alls på fart som han gjort tidigare. Skillnaden är stor och det är så kul att se! Klart att han stärker sej mer & mer och då behöver han ju inte längre farten på samma sätt  Så jag är toppen nöjd med hoppningen idag!


 




Det var morgonens pass det, strax så ska Maria åka ner för att rida ett lättare pass i paddocken, tror hon skulle ha lite cavaletti också. Men jag ska däremot äta lite och gå och lägga mej om en stund för och vila lite inför kommande jobb natt  


 


//Pillan

Av Pernilla - 1 april 2013 08:00

Drar till stallet om en stund, idag är det dags för löshoppning igen  


 


//Pillan

Ovido - Quiz & Flashcards