pillllans

Alla inlägg under maj 2015

Av Pernilla - 6 maj 2015 19:04

Spenderat förmiddagen på ÖF idag och dom timmarna bekräftade vår misstanke om att Holly befinner sej i en trots  Vanligtvis är Holly väldigt glad och delar gärna ut leksaker till andra. Men idag... ett ex, så satt hon mest och höll på kritorna vid målarbordet ifrån dom andra barnen och sa bestämt "min, min". Varje gång jag tillrättavisa henne med ett nej eller med något som inte passade Hollys egna, stora vilja. Så la hon sej på golvet och gallskrek, sparkandes. Det händer, även här hemma såklart. Men inte 3 ggr i halvtimmen.... Det var ganska lugnt och skönt att komma hem sen, kan jag meddela. Men, en lekstund, promenad i Henån och handlat fick vi gjort. Sedan har vi mest lekt och grejat här hemma. 


 

Mammas älskade lilla tokfia  

 


//Pillan



Av Pernilla - 5 maj 2015 21:48

Hemkommen från stallet! Blev dressyrträning med Aramis ikväll och det gick riktigt bra. Dels så kändes han mjuk och fin men jag kände verkligen att jag red ikväll, påverka och inverkade så gott jag kunde, ofta! Ibland kom den där wow känslan också som man så gärna vill uppnå  



        

//Pillan

Av Pernilla - 5 maj 2015 13:42

Man vet att man är småbarnsförälder när man skär sej i fingret och det enda plåstret man har hemma är med Hello kitty på  



//Pillan  

Av Pernilla - 5 maj 2015 08:58

Garderobsrensningen är i full gång. Om man ska hitta en negativ sak med att lyckas gå ner i vikt, så måste det vara kläderna, att älsklingsplaggen blir förstora. 

Men den senaste tiden har jag shoppat en hel del till mej själv, för att lyckas vända det negativa med att mista mycket fina plagg i garderoben till att fylla den med nytt! Har en hel hög med kläder nu som jag inte längre kan ha, tänker inte spara det för no way in hell att jag ska vara så tjock igen. Tänker lägga ut allt för kronan på tradera istället!




 1 år = -18kg

 


Har fortfarande siktet inställt på nästa delmål, ska försöka mej ut på fler promenader, få mer egentid till jogging och fortsätta som jag gör med kosten. 



//Pillan



Av Pernilla - 4 maj 2015 09:30

Igår njöt vi av en dag utomhus, vilket var bra med tanke på allt regn som vräker ner idag och gör att vi stannar inomhus. 



   

 

Första gräsklippningen för iår, och det var någon som var otroligt glad över att den säsongen startat. Holly älskar att åka med pappa på gräsklipparen och så fort han rullar fram den och startar, springer Holly gladeligen ut till honom med hörselkåporna i ena handen   

Det tog nog dock på krafterna för hon somnade gott i vagnen en timme, sen när vi gick in så somna hon om i soffan, två timmar till. Haha.. 




Idag har jag skaffat barnvakt, så Holly ska få tillbringa eftermiddagen med sin farmor. Jag åker till stallet och tar emot hovis till Aramis, mockar och fixar för honom, eventuellt åker jag ner och rider ikväll. Annars får han vila idag så rider jag imorgon istället. (Har hand om honom idag och imorgon då Maria jobbar länge.) Sen blir det en snabbis förbi Göken och handla lite måsten, innan jag åker ut till jobbet och är med på APT mötet!

Det är bara en månad kvar innan jag ska börja jobba igen, spännande. Men idag är det sista mötet innan hösten och det vill jag inte missa, eftersom jag snart ska tillbaka. 



//Pillan


Av Pernilla - 2 maj 2015 16:02

Hoppas ni hade en härlig valborg, för det hade då jag  


Spenderade ju min morgon i stallet och när alla hästarna var ute och stallet mockat, fodrat och sopat, så betade jag och mös med Aramis en stund i solen...


  Invänjning på gräs igång!



Sedan spenderades eftermiddagen och kvällen hemma, lillebror kom förbi också och sov över inatt. Vi grillade massa gott och sen blev det godis framför en film. Kände inte för att åka iväg eller på några andra upptåg, så himla skönt att bara ta det lugnt hemma!




   


Idag har vi haft besök av Patricia & Cecilia, lekt utomhus, mysigt och vi klarade oss med bara duggregn ute. Men vi hann inte mer än komma inomhus så kom en enormt kraftig och långvarig hagelskur. Phuu......



Nu ska vi om en stund göra oss iordning, min systers son fyller hela 15 år idag. Så vi ska åka ut med present och äta tårta!



//Pillan

Av Pernilla - 1 maj 2015 06:30

Men, god morgon!



Jag sitter med kaffet och ska strax dra på mej stalljackan och åka till ridskolan för morgonjour. Igår avslutade jag dagen med stallet och idag får jag starta den där. Hur mysigt är inte det!?

 




//Pillan

Ovido - Quiz & Flashcards