pillllans

Alla inlägg under april 2015

Av Pernilla - 21 april 2015 17:00

För att få lite större variation i vår matlagning så testar vi nya recept här hemma denna veckan, idag står det ciderkyckling på matsedeln, strax färdigt! Alltid spännande med nytt!


 


//Pillan



Av Pernilla - 21 april 2015 08:45

Härligt med soligt och fint väder idag med. Jag och Holly åker ut till Ellös idag också, ska möta upp Patricia kvart i 11 och gå en långpromenad. Hur härligt som helst! 
Ska verkligen komma igång ordentligt nu och gå en promenad varje dag och minst ett par långa i veckan. Börjar få ordning på kosten så får jag bara rört på mej mer så blir det nog skitbra! Tar siktet hårt inställt på nästa delmål nu, -4kg dit! 


 


//Pillan

Av Pernilla - 20 april 2015 13:49

Sådant otroligt soligt och fint väder idag! Känns verkligen som en försmak på sommaren, love it!   Vi har nyss kommit hem ifrån Ellös och en långpromenad med Mattias, så gjorde vi ett fika stopp och fick kaffe hos Christina på vägen också. Supermysig dag! 



 


Nu är jag på utsidan och grejar lite, plockat fram Hollys utemöbler så vi kan ha fika pauser där när vi är utomhus och leker. Holly fick dessa möblerna utav min mormor & morfar, dom köpte det till mamma när hon var liten. Möblerna är alltså ca 50 år gamla och bortsett från färgen så är dom som nya nästan. Helt otroligt! Det kallar jag rejäla och bra möbler, samt att mormor & morfar skött om dom superbt också. Vilket jag också tänker göra och bevara dom på bästa sätt. Dom ska få sej en omgång färg med framöver, kommer nog att måla dom helt i vitt. 



//Pillan




Av Pernilla - 20 april 2015 08:10

Det viktigaste på morgonen för mej när jag klivit upp är, kaffet! Måste starta dagen med 3 koppar så ska strax fylla på den sista... Idag ska vi åka ut till Ellös och ta långpromenaden där tillsammans med lillebror. Eftersom jag bor som jag gör så blir inte variationen på mina promenader hemmavid som störst. Därför åker jag ibland till Ellös och Henån och promenerar där också!

Solen lyser och det verkar bli fantastiskt härligt väder idag också. Vi njuter för fullt och hoppas att våren kommit för att stanna nu! Vi närmar oss ju trots allt maj!




 

   

//Pillan

Av Pernilla - 19 april 2015 21:34

Haft en mysig och lugn söndag! Fikat med Maria och familjen, sen städat undan en hel del här hemma. Träffat Ann-Sofie i stallet och promenerat en sväng med henne och hennes nordis Milla. Sedan fått storhandla för veckan och nu är jag hemkommen från ridskolan och kvällsfodringen där. En helt vanlig dag! 


Ann-Sofie och hennes 4 åriga Milla!




Nu ska jag avsluta denna söndag i soffan och film med Björn   


//Pillan

Av Pernilla - 18 april 2015 15:00

Eftersom min kavaj börjar ge upp med diverse fula slitage på ärmen m.m så sitter jag och kollar efter en ny. Vilket inte var så lätt som jag trodde  Jag är ju ingen tävlingsryttare så, utan har ju precis börjat åka runt på CR och lokala lätta klasser i närheten. För något som inte används så flitigt som varje helg har jag inget behov eller heller någon lust att lägga så mycket som ett par tusen på. Trodde nog att utbudet på billigare kavajer skulle vara aningen större om jag ska vara ärlig. 


Sedan vill jag ju förvisso helst inte ha en helt svart kavaj utan detaljer, utan den får gärna ha något. Kollat runt på flera olika sidor men hittar inte så mycket. Fastnade för en kavaj på Skara hästsport, men då dom saknar måtttabell vågar jag inte chansa på att beställa. Storlekar kan ju variera något kopiöst mellan olika märken och modeller. 


Hittat en som var fin men den är brun, vill jag ha en brun kavaj? Kanske tåls att prova den och se hur den sitter!?


 


//Pillan


Av Pernilla - 18 april 2015 07:15

Sitter med morgonkaffet bredvid mej, det är alltid lika gott om mornarna när Holly kan sitta i soffan en stund eller leka nöjt, så hinner jag få en kopp kaffe vid datan innan jag startar upp dagen med frukost och sedan dagens to do. 



Idag ska vi åka ut till mormor och morfar på fika och gratta mormor då hon fyllde igår, det är alltid lika mysigt att åka ut till dom. Momo & Allan säger Holly, som nog tycker att "gammelmormor" och "gammelmorfar" är lite långt och onödigt att säga  




 Häromdagen när vi var ute och plocka blommor  

 

 

 


Ska ni hitta på något kul i helgen?


//Pillan



Av Pernilla - 17 april 2015 07:35

Det gick riktigt bra igår kväll, Aramis kändes fin men stundtals var han riktigt jäkla fin, älskar när man känner den där wow känslan. Även om så bara för små stunder... Galoppen var fantastisk och jag kände hur jag kunde inverka med sitsen och påverka små detaljer. 



 


Jag är så otroligt tacksam över att min syster låter mej få träna och tävla hennes fina prins. Han är otroligt rolig att rida!





Idag står det ärenden på agendan, jag och Björn ska iväg till Trollhättan så fort han kommer hem ifrån jobbet till eftermiddagen för lite inköp. Och om en stund ska jag ringa min fina mormor och säga grattis till henne, hon fyller år idag! Vi åker ut och firar henne imorgon  


Har ni några roliga fredagsplaner!?



//Pillan


Ovido - Quiz & Flashcards