pillllans

Alla inlägg under februari 2012

Av Pernilla - 6 februari 2012 16:07

Idag känns det nästan kallare ute, trots att det bara är -6gr. Men det blåset isvindar och då blir det verkligen råkallt! Går rätt in i benmärgen på en ju...

Kände mej så frusen imorse och lite opepp på underlaget / vädret, så jag åkte till ridskolan och anmälde mej till ett dressyrläger i juni. Ska bli jättekul, får en och bli lite extra glad i kylan.

Vet inte än om jag ska åka fram & tillbaka med honom eller om jag ska låta Calle "sova över" därinne på klubben, men det får jag se längre fram.

 


Nu ska jag försöka sova, jobbar inatt!


//Pillan

Av Pernilla - 5 februari 2012 15:34

Tack My för kommentaren www.ourworldtogether.blogg.se & visst ska du och ni andra få se bildbomb! Tar en till bomb längre fram också :)


 

KM Hoppning.

      

 

Vi blev fotade för och vara med i Ridsport, det var den undre bilden som kom med i tidningen om ett reportage om Nosgrimmor.

 


       

Dressyrläger


 

        

   

((Ha ha, vi ställde upp på maskerad dressyr som smurfarna..))


 

  

    

( "Lagdressyr tävlan" )

      

   


Avslutar med ett gammalt filmklipp som tydligt visar mina brister på att kunna sitta ner fint på SKUMPE Calle, haha. Vi har och träna på....

Maj -11
 

//Pillan

-20

Av Pernilla - 4 februari 2012 13:02

Ja, imorse när jag vakna fick jag en mindre chock. Tempen visade -20 gr hemma hos oss. Så kallt så bilen vägra starta. Men Björn fick kopplat på värme till den så efter nästan 30min så startade den. Jag pälsade på mej massa! och åkte till stallet för och släppa ut pållarna. Brr! Så kallt!


Tvingas i alla fall och vara duktig med vantarna, dom har jag nästan hela tiden  

Gillar i alla fall verkligen dessa, köpta från Hööks. Dom är varma, mjuka och goa men ändå smidiga!


  

 


//Pillan

.

Av Pernilla - 2 februari 2012 20:53

Luften gick ur mej nu. Herre guu vad trött jag blev. Men det är klart, jag jobbade natten som gick, sov 3 timmar imorse och sen har jag vart igång hela dagen.



Men idag tog jag mej en pysseldag i stallet. Fick rensat mitt skåp och bland alla grejer, hur gott som helst, och eftersom jag hatar oordning i stallet så vill jag ha fint bland mina saker och veta vart allt är.

Inget pedantiskt men prydligt!


Min fina prins, som fick en maaassa pyssel idag, filmade en liten snutt.!


 

Lite trist bara att han fallit ur en del pga skadan som gjort att han stått en månad nu. Men, han är snart igång och snygg i kroppen igen!!


//Pillan

=)

Av Pernilla - 2 februari 2012 07:15

Nu är jag på väg hem från jobbet, det har gått bra inatt och det tåls attt sägas igen. Jag älskar mitt nya jobb. Nu är jag ledig till måndag kväll (älskar mitt nya schema också.)


Ska sova fram till 12-13 och sen ska jag spendera mycket av resterande torsdag i stallet. Jag tänkte få putsat alla träns + sadlarna, pyssla i stallet, rensa + städa skåpet. Så tänkte jag utöver borstning och pyssel med Calle, testa att brodda honom och gå ner på ängen. Förhoppningsvis kan jag skritta lite där. Så det blir väl en mysig torsdag!!



Minnet från denna ridturen på bild är starkt. Det var ca 1 år sedan. Jag och Anna i stallet hade bestämt oss för och rida ut. Det var ca -20gr och riktig snålblåst, alltså isvindar. Vi var modiga i ca 30 min, skritta + trava runt på två pigga hästar nere på ängen och fy fan vad kallt det var. Detta var sannerligen den kallaste ridturen i hela mitt liv!

Som ni ser på bild saknar jag också vantar. Det är något jag behöver jobba på. Jag har skitsvårt för att rida med vantar då jag vill ha närkontakt med tygeln? Eh, jag vet inte. Gillar bara inte känslan med handskar. Jag hade knappt känsel i händerna efter denna ridturen kan jag meddela. Men jag har blivit duktig och jag tränar nu på ridning med handskar och det går hyffsat. Jag gillar Roeckl´s, dom sitter bra på. Har alltid fått höra, varje vinter, vilken galning jag är som rider utan.....

 

  

//Pillan

Av Pernilla - 1 februari 2012 15:58

Japp, nu ska jag snart lägga mej och sova. Käkar middag nu och sen blir det sängen, så jag får sovit ett par timmar innan jobbet. Inatt var jag riktigt pigg och det känns ju super, så hoppas på en lika pigg och god natt inatt!

 



Var hos pållarna förut och lunchade. Blev inte så mycket mer idag, fixade för både Calle & Sara och eftersom dom inte ätit upp lunchen när jag var klar i stallet så fick det bli pyssel ute i hagen och i solen  Mys!



//Pillan

Ovido - Quiz & Flashcards