pillllans

Alla inlägg under februari 2012

Av Pernilla - 12 februari 2012 06:45

Uppe lite tidigt idag för tanken är att jag ska sova en stund till e.m innan jag börjat jobbet ikväll. Gott, för man får en del gjort på morgonkvisten + att det är så mysigt att gå och dricka morgonkaffe och greja.

Har startat en tvätt och ska snart ta tag i resten här.



Längtar till GHS nu och det är inte ens två veckor kvar! Funderar lite på vad jag ska titta efter, allt beror ju på vad man springer på där. Men har en del saker jag skulle vilja ha! + en del jag behöver.

 

Det jag ska ha är pälsglans och Fox fire´s sådan då jag tycker den är absolut bäst.

Ny mössa måste jag ha också och en ny lädergrimma behöver jag med. Det behöver dock inte vara exakt dom märkena/modellerna som jag lagt bild på. Får se vad för fint jag hittar.

Sen vill jag ha fårskinnsboots och ett svart mjukt remontträns men det behöver inte heller vara just dom på bilden. Så lite annat också som ni ser, men jag lär väl komma hem med helt andra saker, kanske?   


//Pillan


Av Pernilla - 11 februari 2012 19:28

 

Prinsen idag! Vi gick och efter 20m i snö blir det styltor - tråååk!! Vill ha bättre underlag nu!




Men sadeln blev putsad & fotad idag så nu hjälper jag en kompis och annonsera ut den. 

Svart Albion Style 17" och MW i bom.

Fin & välvårdad. Överdrag medföljer.

5500:- 


//Pillan

Av Pernilla - 11 februari 2012 08:31

Dricker kaffe nu, har hämtat in ved och vart ute med Boss.

Idag står det stall några timmar på min dagsplanering. Vi ska prova några sadlar på kompisens häst. Så blir det väl och putsa hennes dressyrsadel som inte passar, för den ska säljas och ev. att någon mer sadel ska det. Ska även få putsat lite av mina grejer. Så det blir en pysseldag i stallet helt enkelt!


Vad ska ni hitta på i helgen?


    

//Pillan

Av Pernilla - 10 februari 2012 21:00

Kände en liten längtan till sommaren nu!


       

   

 

 

 

 

//Pillan

Av Pernilla - 10 februari 2012 13:15

Hänt flera gånger innan så idag blev jag full i skratt när det hände igen!

Varje gång jag ska in till besiktningen så får jag polisen bakom mej. Helt onödig iaktagelse från min sida men ändå.
Förra gången dom hamnade bakom mej var roligast. Vid rödljuset i Uddevalla fick jag ovanligt nog ett jätte kärringstop och höll på att få polisen i baken på bilen, haha. Polisen körde i alla fall, efter mej. På vägen till besiktningen så tänkte jag skoja lite så jag körde in på en bakgata, polisen efter. Jag gjorde U sväng och tog in på en annan gata, polisen efter. Då åkte jag in på ett stängt industriområde och vände runt, polisen efter.

Undrar lite om dom under tiden åkte efter slog upp min bil på datan för och checka av? Eller om dom hade lite tråkigt och ville leka följa john? Nä jag vet inte. Jag tröttnade efter en stund och åkte till besiktningen, först DÅ åkte dom vidare.


 


//Pillan

Av Pernilla - 9 februari 2012 14:13

.... va päls !


   


Tur att han gillar bli borstad!  


//Pillan

Av Pernilla - 8 februari 2012 16:45

Har ett tips ang. sammetshjälmar som jag tänkte dela med mej utav. Sammeten på hjälmen har ju en tendens att bli smutsig, men då kan man borsta den i ånga över en kastrull med kokande vatten. Då blir hjälmen som ny igen!

Av Pernilla - 7 februari 2012 16:51

Imorse direkt efter jobbet åkte jag hem till syster för och släppa ut hennes shettisar. Jag hjälpte henne med hennes små idag eftersom hon jobbar. Vid halv 8 släppte jag ut dom och därefter tog jag en promenad med hennes hund Maddox.
Sen blev det hem och sova ett par timmar!! Sen vid lunch åkte jag tillbaka till Maria och lunchfodrade ponnysarna, mockade och fixade iordning allt i stallet, sen tog jag promenad med Maddox igen.

Calle fanns det inte så mycket tid till idag så någon ridning blev det inte. Jag åkte till honom när jag var klar hos syster så det blev bara och fixa iordning för honom och så lite mys! För nu är tanken att jag ska försöka få sovit någon timme innan jag börjar jobbet ikväll igen.

Tog några bilder på shettisarna idag! För er som inte vet är alltså Maria min storasyster och hon bor knappt 5 min från mej. Hon har eget ponnystall med 4 jättesöta shettisar.


 

Atlet & Alcazar



Tingeling "Ella"







 

 Optimist "Nisse"


   

Ella & Nisse kommer i full fart!



//Pillan (-som hoppas ska kunna sova en timme nuuuuu.....)


Ovido - Quiz & Flashcards