pillllans

Alla inlägg under november 2009

Av Pernilla - 12 november 2009 15:00

Inte alltför allvarligt men ibland blir man ju nedstämd, tyvärr. Känner mej lite ledsen faktiskt. Ibland eller ganska ofta så blir man påmind om alla fel och brister man har och det känns tufft. Varför dömer folk ens ut en? Specifikt dom som inte ens känner mej? Jag grundar inte detta på något speciellt utan mest överlag. Jag är nog lite av en funderare och det är ju inte alltid till ens fördel direkt. Jag är oftast mej själv men det finns situationer där det inte alltid är så lätt att "bara vara". DUMT nog så anstränger jag mej och inte är det för mej själv utan för andra. Det ska man ALDRIG göra och det man heller inte ska göra är att tänka på va andra tycker om en. Det gör jag oftast inte, men ibland gör jag de och fan va fel, va jobbigt. Jag vill ALLTID kunna gå med hakan högt, känna mej lika stark som jag "nästan" alltid gör. Men man är väl inte mer än människa?! Jag är född med känslor, vilket jag ibland önskar jag inte var.

En till fundering som inte handlar om mej utan snarare om killar. FAN ska man träffa på dom för? Kan någon tala om det för mej så GÄRNA - Do it. Jag har gått ut med den inställningen att jag ser killar som tjejer. Vill INTE fastna för någon och som tur är så är det mycket sällan som jag gör det också. Men när man gör det, bara lite. Så går allt åt helvete. Det gör det visserligen även om man inte fastnar alls för dom. Hur fan tänker dom? Lär jag känna en stjysst kille så tänker jag, mm KOMPIS. nothing else. Vad dom tänker, det har jag fan ingen aning om. Jag vill inte ha kille på något sätt förutom som vän. Ska jag skriva LÅT MEJ VA i pannan? Eller skriva att jag är allergisk mot pungdjur ? Vette fasen. Börjar tröttna grymt, det borde ju egentligen inte bekomma mej men det gör det. Jag känner det mer och mer. Så nästa gång en kille står framför mej och allt talar för att denne skulle vara stjysst då går jag. Går inte på eran falska marknadsföring längre... Enough!

--pillan--


Av Pernilla - 12 november 2009 12:30

Idag känner jag mej mycket mer positiv. Fan vad gott!! Skrattande

Bilen står dock kvar vid jobbet men envis som jag är så SKA den hämtas och han SKA med mej hem. Så det så!! Sen har jag något av det underbaraste i min vänkrets nämligen Magnus Kyss Som lovat att hjälpa mej, VÄRLDENS SNÄLLASTE kille det där!! TACK!

Idag jobbade jag bara till 11, så himla skönt och imorn är jag dessutom ledig så förhoppningsvis så hinner jag få pluggat massa. Det tar på skiten nu, haha.... GÖTT!

Mer fritid och mer pengar när jag är klar - PERFA Guld i mun

Så jag ska nog ta och sätta igång med studierna igen nu så det blir gjort...

Återkommer...


--pillan--


Av Pernilla - 11 november 2009 23:42

 . . . var jag förut. Bilhelvetet vägra och följa med mej hem efter jobbet och i ren ilska smällde jag igen bildörren och lämna den med GLÄDJE kvar. Så imorn får det bli promenad till jobbet och när jag slutat ska jag roa mej med att försöka få hem fanskapet. Lär sluta med att den står kvar därnere men med en bula rikare?! Skrikandes


--pillan---

=)

Av Pernilla - 11 november 2009 23:39

Mindre än 1 månad kvar Skrattande

Av Pernilla - 11 november 2009 12:24

Hoppas biljäveln startar om en stund. Har idag jobbat 7-11 och sitter just nu och pluggar, får gjort skitmycke, fasen så gott. Tänkte sitta tills det "tar stopp" och då åka till stallet och ordna där innan jag börjar jobba igen 16-22. Bara bilen startar, får la sitta en halvtimme om det nu skulle krävas, har ju inte mycket till val då mamma har sin bil till Henån idag på möte så finns det ingen annan och låna. LITE för långt att gå till stallet, tyvärr.


Har en nedräkning nu också på ett antal dagar, men berättar inte till vad. Det kanske ni märker? Oskyldig


Nä om jag ska fortsätta plugga lite till... Imorn jobbar jag 7-11 och på fredag är jag LEDIG. Såå himla gott, men hoppas ändå på att dom ringer från jobbet och behöver mej Skrattande Annars blir det mycket skolarbete gjort och det är ju inte heller fel. I helgen jobbar jag 7-16,30 så helgen blir lugn för mej. Bara jobb, stall och skola inplanerat. Får inte tid till annat....

Hade velat knö in en vinkväll med min I någon dag också... She´s the best Kyss


Nä nu får jag återgå till verkligheten....

 


--pillan--


Seg

Av Pernilla - 10 november 2009 19:47

Känner mej seg nu, sitter och latar mej i soffan trots att jag borde vara lite mer effektiv. Jaja, ska "bara" skriva ett lite inlägg så får jag väll fortsätta ta itu med älsklingen Boss som är så tufsig stackarn. Behöver en rejäl kamning. Eller plugga kanske, måste ju det med. Eller uppfinna något som gör att man kan klyva sej på 3 eller varför inte 4 st? Hade vart nåt....


Idag råkade jag åka av Calle.. Red ut i skogen med A och K och T promenerade med till fots. Skulle testa en ny väg så vi lurade runt där i skogen en sväng och stundtals var Calle pigg och spänd och lite på tårna. Vi gick över en bergs slätt och jag kände hur Calle trippade på och i början av berget tappa han greppet och satte sej på rumpan och kanade nerför och jag lyckades ju då givetvis att kana av honom. Men men.. Det gick bra som tur var. Calle tappade pälsen på hasen v.b men inget sår *phu!

Inte bara jag som har bilproblem för hovis kunde inte dyka upp idag pga just - bilproblem. Så han kommer på torsdag istället. Men Calle har gått 8 veckor så det är ingen jättefara med honom, han klarar sej allt. Trots sunkig lera så har skorna fått sitta på, gött det. Men Calle har inte i min ägo haft jätte tendens att tappa dom heller men man vet ju aldrig.


Nä om man kanske ska ta tag i denna kvällen och sluta snegla på "ugly betty" och leka med picasa....? Oskyldig

Jag får göra lite nytta, kanske återkommer...


 


--pillan--

Av Pernilla - 9 november 2009 22:15

Kollade upp lite mer med bilen och även denna gång går det några tusen... FAN. Det för mej ett steg längre ifrån min flytt. Jaja, jag har siktet inställt ändå - framåt!! Skrattande

Trots att jag förtillfället känner SkrikandesSkrikandesSkrikandes 

Är arg, irriterad, besviken och olycklig. MEN det kan ju bara bli bättre, eller? Det betyder att jag ska försöka jaga ännu fler jobb timmar och avsäga mej mitt liv för ett tag. Så tro inte att jag är asocial utan jag är bara upptagen med det som måste ordnas för att i framtiden få tillbaka mitt liv i en bättre version.

Blir väldigt lätt frustrerad när saker går emot mej, trots att jag är van att det gör det. Sitter och suger skiten ur en salt lakrits och tuggar frenetiskt på det som är kvar. Tar en ny, en ny och snart är jag väl totalt skinnflådd i munnen. Nådigt starka Tungan ute (Ser ut som Boss med tungan ute)


Åh vad jag önskar mycket just nu känns det som men det som sker eller inte sker gör det inte utan anledning.

Jag kan se mycket negativt i mitt liv men inget som inte för något positivt med sej. Jag tror på ödet, inte på gud.


Nää nu blir det en saltis till och sen nerbäddning i soffan och glo på tv...

Over and out

 

--pillan--

Av Pernilla - 9 november 2009 19:45


Idag har jag vart iväg hela dagen på möte (planeringsdag) med jobbet i henån. Det var helt ok, fick smörgåstårta och vi diskuterade väldigt mycket om jobbet. Vårdtagare, kommunikation, flexibilitet, samverkan, FAS och kompetensutveckling med mycket mer Flört Idag fick vi personal ta svininfluensa vaccinationen om vi ville, vilket jag vägrade. Jag repekterar självklart alla som tar den men personligen tror jag inte på den. Så nopp, ingen spruta för mej idag Flört


Just nu sitter jag och lyssnar på Mando Diao - Gloria. Bra låt...!


Jo förresten, bil helvetet rent ut sagt ska lämnas bort också. Tändlåset är helt paj, FINITO! Blev gött sur igår kväll när jag efter 14 ARGA minutrar och en träningsvärk i höger hand fick startat bilen. Hade god lust att köra den åt helvete då mitt tålamod inte existerar för fem j-a öre när bilar, datorer och teknik inte går min väg *morr*  Men pratar med min älskling Magnus nu som kollar sina kontakter så får vi se Skrattande  Det ska la snart lösa sej det med!!


*Bytte låt till en gammal goding som bara måste lyssnas på ibland Takida - Jaded (Många minnen till denna låt) Oskyldig


Imorn jobbar jag 7-11 bara, ska bli himla gott. Imorgon kommer hovis också och så blir det en uteritt med kära A i stallet Skrattande  Så blir nog en mycket trevlig dag!!

Nää nu ska jag få pluggat lite och även tittat vidare på lägenheter....


 



--pillan--

Ovido - Quiz & Flashcards