pillllans

Alla inlägg under oktober 2015

Av Pernilla - 10 oktober 2015 21:57

Då var min systers nya ponny Amadeus hämtad. Han är en Welsh Mountain valack -13. En riktig liten snygging och huur söt som helst. Det ska bli kul att få följa denna lilla killen. Vem vet, kanske får Holly ta över honom som sin ponny om några år  


     



Av Pernilla - 10 oktober 2015 11:00


På väg för att hämta hem den denna lilla godingen nu! 

Av Pernilla - 9 oktober 2015 19:45

Dressyrträning idag med!  Fast med en skaplig träningsvärk   Sjuttsingen vad ont jag har nu, lär vara gott mör imorgon. Tur att jag ska sitta still i bil några timmar för att hämta hem den nya ponnyn. 


I alla fall så hade jag en riktigt härlig förmiddag i stallet och det gick bättre på träningen idag än igår! Men det känns så trist att ha denna svacka som jag är i, där ingenting känns som det stämmer. Jag får bra tips och jag vet ju egentligen hur jag ska göra men ändå blir det inte bra. Blöööö.... Jag får försöka jaga så många ridtillfällen som jag bara kan så jag tar mej igenom detta snart. Då blir det nog roligare igen... 


 

Fick äntligen prova dom nya PC skydden idag, satt bra! Blev lite roligare med färg också   Sen tyckte jag att Aramis passa riktigt bra i det gröna!



Nu kom jag precis hem efter en lyckad shoppingtur med mamma till torp, så nu ska jag korka upp och ta mej ett glas vin och bara slappa ikväll.

Av Pernilla - 8 oktober 2015 22:06

Hemkommen från stallet för en stund sen och min torsdagslektion. Så sitter nyduschad nu och avnjuter dagens sista påse med Modifast. Hur gott det än må vara, och hur okey dagarna ändå går med enbart Modifast så tycker jag dagarna innehållande ridpass inte gör det. Jag känner mej halvt orkeslös och jag som i vanliga fall inte rider på 100% gör det definitivt inte på bara påsar som mat. Inför nästa ridpass ska jag faktiskt tänka på att äta något nyttigt mellamål! 


Hur som helst. Det gick inget vidare alls ikväll. Aramis var fin (ibland stark) men jag red inte och hade bara en allmänt dålig känsla, igen. Känner lite att jag står kvar i det där vägskälet, att antingen får jag faktiskt ta mej i kragen och rida ordentligt, eller lägga ner ridningen för ett tag. 



  

Av Pernilla - 6 oktober 2015 14:00

Herre guu, vad trött jag är. Sov som en stock imorse efter jobbet och hade önskat att alarmet stod på 2 timmar senare  

Men... Nu har jag i alla fall hämtat Holly på dagis så nu äter vi mellis och jag hinkar i mej kaffe. Blir alltid lugnt mellan två jobbnätter. Passar på att gå hemma och greja i lite lagom tempo, leka med Holly m.m. 

Eftersom det är tisdag så jobbar Björn över så ikväll får jag stå för dagislämningen, därav blir det lite väl lite vila för min del. Men så blir det ibland....


 

På väg hem imorse, väldigt vacker morgon!

Av Pernilla - 4 oktober 2015 21:18

Idag åkte jag och Holly med Maria och barnen på en hästig tripp för att kolla på ponnys, alla föll ju såklart pladask för denna lilla goding, så på lördag hämtar vi hem deras nya familjemedlem. Såååå söt och en väldigt snygg ponny! Ska bli spännande att följa denna.


   Holly ville ju såklart också vara med och borsta  


Av Pernilla - 3 oktober 2015 21:38

Idag fick jag ett riktigt härligt promenad sällskap, nämligen Ann-sofie och hennes Milla. Vi gav oss ut på en långpromenad på ca 1 tim & 20 min och det var första turen för Ann-sofie ensam med Milla såpass långt. Skötte sej superbra, hon är ju bara riden i 4 mån. Vid ett tillfälle var hon lite osäker ifall fyrhjulingen skulle bitas, men med övertalning så gick hon förbi tillslut.

För mej var detta helt perfekt, en långpromenad med Annsofie tillsammans med hovklapper och hästdoft  


  Dom är så fina ihop  

Av Pernilla - 2 oktober 2015 19:32

Nja ganska trött och längtar mest efter sängen. Men inväntar ändå sambon i hopp om att det ska orkas med en film och lite fredagsgott!


Idag har jag äntligen fått löst allt med operatörsbyte, simkortsproblem och u name it. Nu säger jag bye bye till 3 och välkomnar istället Telia, ska bli underbart med mottagning igen och mer fungerande funktioner för min del! Köpte ny telefon häromdagen också, bestämde mej för en Samsung galaxy s5, jag gillar verkligen Samsung. Denna har mycket bättre kamera än min förra och även om mobilbilder är just mobilbilder så är det ändå kul att kunna ta okey bilder. 


 

Fick hjälp häromdagen med att slå in julklappar  

Ovido - Quiz & Flashcards