pillllans

Alla inlägg under mars 2011

Av Pernilla - 8 mars 2011 10:54

Förkylningen håller på att blomma ut, vaknade flera ggr inatt av att jag låg för platt med huvet. Fick byggt upp kuddar under. Nu rinner näsan, jag känner mej seg i kroppen och det är lite tjockt att svälja. Skit oxå   



Släppte ut hästarna imorse   


 

Ska tillbaka ikväll och rida lite i paddocken och greja.

Men först blir det APT möte på jobbet kl 14-17 fast nu ska jag lägga mej i soffan en stund innan mötet. VILL INTE BLI FÖRKYLD !!!!!


Njut av solen idag !


//Pillan

Av Pernilla - 7 mars 2011 19:39

Fan va frusen jag blev     Tror att jag kanske kan vara på väg att bli förkyld också. Det kom snabbt på men känns lite lustigt nu när man sväljer, ni vet känslan i halsen? Ja vi får se hur det blir med det....

*lindar in mej i filten*


Mm, det blev bättre !!! Tittar på Björn nu, han linda precis in sej i andra filten   


Vart på Torp idag med Patricia. Himla trevligt!! Vi gick runt och kikade och fick även handlat en del.

Jag fick, utöver baslinne, topp, hårspännen m.m även köpt en ny tröja till stallet. Fastnade för både färgen och utförandet på tröjan. Tyckte mycket om den där kragen, perfa !!


Nä jag ska nog kika runt en sväng på datan innan jag bäddar mej intill Björn...


God kväll!!

//Pillan

Av Pernilla - 7 mars 2011 08:45

Jobbhelgen har gått himla bra. Men, med trevliga kollegor och strålande sol kan det väl inte bli annat ?   

Eftersom jag jobbat fredag, lördag & söndag så är jag ledig idag. När jag jobbar helgen jobbar jag antingen fredag eller måndag. Oftast fredagar. Skönt och vara ledig måndagar tycker jag för jobbveckan känns plötsligt så mycket kortare. Och denna veckan ska vi inte tala om. Imorgon ska jag "bara" in på APT möte, sen jobbar jag hela onsdag & torsdag innan jag är ledig fredag, lördag & söndag   


Vädret är ju lite mulet idag men vilket underbart väder det vart i helgen. Imorgon skulle det visst bli + och massa sol igen.

Idag tänkte jag åka några ärenden. Äna måste det, hundmaten är snart slut och jag behöver lite grejer. Så ska en vända till Torp, får storhandla mat på samma gång. Ska in på Hööks också, hittat en snygg tröja där bland annat. Så är det lite annat jag (inte behöver) men vill ha !!    Har presentkort där också på 300:- så why not ?!


Så förhoppningsvis blir det en trevlig dag. Ska skritta ut med Calle senare idag om jag hinner, helt underbart att här är ljust så länge. Då stängs inte möjligheten kl halv 4 liksom (för oss som inte vågar oss ut ensamma i becksvart mörker)   

Han är jävligt PIGG just nu också. I och med att det vart lite lugnt när det var så isigt, har ju inte gått och göra så mycket då. Så då har han stått och samlat energi. + att lördag - torsdag var ju även box"vila" och hur kul är det säger Calle ?   

Så nu är han lite jobbig men ska försöka få jobbat av honom ordentligt i veckan, nu när grusvägarna blir mjuka om dagarna när det är sol så känns det underbart!!


Men nää. Jag får nog dricka upp mitt kaffe och starta upp denna dagen!!

Hhoppas ni alla får en ljuvlig starta på V.10


//Pillan

Av Pernilla - 4 mars 2011 18:48

Fast mej kvittar det, jag jobbar ju långa pass hela helgen   


Idag har jag haft Patricia & Bubblan på besök. Det gladde Boss himla mycket också. Fick dom lekt av sej   


En söt film snutt på dom...

Verkligen liten mot stor . . .


Kul hade dom !!


Tack för idag Patricia    


Nu ska jag hoppa in i duschen medans hjärtat lagar middag. Bara så ni vet - Jag älskar Björn mer än nåt annat!! Aldrig vart med om nåt mer underbart, ni skulle bara veta hur mycket han skämmer bort mej   


Men, I Like it !   


//Pillan

Av Pernilla - 3 mars 2011 19:47

I eftermiddags släppte jag ut Calle & Sara. Behöver jag ens nämna att det var två glada, busiga och pigga hästar som släpptes ut !?


Calles nya regntäcke från Hansbo, tycker det var snyggt. Satt ju helt OK också. Vad tycker ni ?




 

Tycker det vart lite trist att under pållarnas racer varv och Calles omkullkörning och luftcaprioler så hade jag inte kameran, typiskt !


Efter ett par timmar ute i bus så blev Calle lite trött, himla lugn och mycket söt.....

Han har ju haft gott tråkigt inne i flera dagar så nu gjorde det gott att bara få komma ut. Man får va glad för det lilla   


Jag tycker det känns oerhört gott att dom kan gå ute igen och förhoppningsvis kommer våren snaaart så man kommer igång ordentligt !!

  


//Pillan

Av Pernilla - 1 mars 2011 14:06

Ja vilken start på dagen jag fick mej imorse. Tanken var att jag skulle till Högströms när dom öppna kl 7 och köpa salt och sen åka till stallet och fodra / salta. Men....

Jag kunde inte hitta bilnyckeln imorse, det var dock inte så konstgt. Björn hade fått med sej den i hans jack ficka    Och han var ju på jobbet i gbg. + att han hade XC90;n så den bilen kunde jag ju inte heller ta. Lite småpanik fick jag men jag ringde min älskade lillebror Tias som kom ut och hämta mej. TACK!!!

Så stanna vi vid stallet och fodra hästarna på vägen ut till Ellös/mamma. Sen åkte jag och mamma gemensamt till Svanesund och köpte salt och var förbi både stallet och mormor & morfar och fick saltat en massa. Sen åkte vi tillbaka till stallet en 3;e gång, haha. För och mocka och ta hand om Calle och för och salta ännu en gång   
Isen ska banne mej väck och hästarna ska väl snart få komma sej ut, hoppas jag. Blir det bara sol imorn och +gr så blir det snart OK igen. Calle står jättelugnt inne nu, så det känns toppen iaf.  


Ikväll ska jag jobba, vart 3 ledig så ska bli skönt att få komma ut till Strana igen. Men nu innan jag drar till jobbet så får det bli tacos.. Ha en bra dag !!!


//Pillan

Ovido - Quiz & Flashcards