pillllans

Alla inlägg under september 2009

Av Pernilla - 9 september 2009 23:07

Ja god kväll mina raringar.

Sitter här och filosofierar, kan inte riktigt släppa allt än för och sova. Men borde väl snart göra det med tanke på att jag ska upp tidigt till jobbet. Längtar tills efter jobbet, slutar kl 14 och då bär det av till stallet. Ska imorn bygga upp en liten liten fin bana tänkte jag då det aldrig blev hoppat något idag.

Jag vart ju lite besviken på de där KM;et som blev inställt men vet ni vad? Igår vart jag GLAD igen när jag gick ut på klubbens hemsida och fick se hela 4 tävlingar nu i höst. Wiieeee  Skrattande

  • 27 september  hopp clear round
  • 11 oktober   dressyr clear round
  • 25 oktober   hopp clear round (stilbedömning)
  • 1 november  clear round dressyr  (maskerad)

Jag VET i alla fall att den 27;e är jag ledig och ska imorgon kolla upp dom andra helgerna, annars kanske jag kan få byta med nån snäll och söt kollega Oskyldig 

Ska in till klubben på måndag och ska anmäla mej då och förhoppningsvis till alla 4!! Bara det passar jobbet så att jag är ledig.. Skoj skoj!!


Men nu måste jag nog banne mej sova.... Natti på er gott folk!


--pillan--

Av Pernilla - 9 september 2009 15:01

Vilket härligt väder vi fått idag. Såhär ska det vara!!! Bort med blåst/regn och hit med mera sol Cool

Kom nyss hem från stallet, åkte ut i förmiddags för och rida. Red ut en sväng (jogga och galopperade fram honom)och sen blev det en stund i paddocken där han gick jättefint. Kyss 

Hinner inte skriva så mycket mera för måste göra mej iordning och ner till jobbet. Jobbar 16-22 ikväll. Slänger in ett par bilder på Calle från idag Skrattande


  


  


  


Ha en härlig dag i solen!!


--pillan--

Av Pernilla - 8 september 2009 22:48

Idag har vart en heldag (nästan) fylld med både Boss och Calle m.fl hästar. Kan det bli bättre!? Jag har vart hos syster och hjälpt henne lite med dom små som hon håller på att köra in. Nisse hade sele på sej för första gången och var ju oerhört duktig. Så cool Oskyldig  Ella fick jobbat på en del och hon skötte sej super hon med Skrattande

Boss har vart på flera promenader idag med sällskap av andra hundar och har skött sej bra han med, hehe Flört  Lite trist för hade velat haft mer hund och leksällskap till honom. Förhoppningsvis kommer han kunna funka bra med stallchefens hund som är en liknande blandning av Boss fast schäfer/berner sennen istället för leonberger/berner sennen som Boss är.

H hörde av sej idag och ville rida så jag passade på att pyssla i stallet idag istället, inte fel det heller. Fick tvättat benskydd, rensat m.m Kollade på H också när hon red och ser ju på Calle att han försöker komma undan, han leker envis med henne. Nog för att han kan vara det också men... Tror han testar henne lite. Annars ser dom ut att trivas bra ihop. Skoj!!

Imorgon ska jag och Calle hoppa, skoj skoj!!!! Skrattande

Imorgon ska jag också göra nåt mer riktigt kul!! Men återkommer om det imorgon istället. Om jag nu hinner imorn, ingen panik visserligen men...

Nää trött är jag efter denna fullsmäckade dagen så nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Laguna beach.


--pillan--


Av Pernilla - 8 september 2009 10:39

Tog lite sovmorgon idag med. Riktigt gött! Så när jag går in för att blogga så får jag se att bloggagratis gjorts om. Vad positivt. Nu kan man ha header m.m Kanon!! Det tackar vi för. Så smileys också, kul! Flört

Ska strax göra mej iordning och åka till stallet, sen till en kompis och hjälpa henne med sin häst och sen förhoppningsvis hinna till syster M och hjälpa henne lite. Sen har jag APT möte kl halv 3 till halv 5.

Efter mötet ska jag rida tänkte jag Skrattande

 

Min älskling får ju givetvis följa med så ofta det bara går. Han stormtrivs i min bil, jag med ;)

--pillan--

Av Pernilla - 8 september 2009 01:18


Jag o Calle <3

Av Pernilla - 7 september 2009 20:30

Idag har jag vart ledig. Tog låång sovmorgon, somnade visserligen inte förrän ganska sent inatt då jag satt uppe och titta på mitt Laguna Beach som äntligen funkar igen på mtv utan att buffra stup i kvarten.

Sedan åkte jag till ridskolan, hämtade min kära syster M och åkte hem till henne på fika. När kl blev dags så åkte vi och hämtade hem hennes gullebarn <3  Åh så söta dom är!!!!!!!!!

Sen blev det hem, fick uträttat lite innan jag åkte till stallet. Calle går fortfarande ute nattetid men dock med täcke på sej nu. Jag har förstått att hans rygg är något känslig mot all den blåsten/regnet/kylan som de vart för mycket utav det senaste. Fick hem veterinär räkningen sen Calle blev vaccinerad. 2 sprutor och resultatet blev 1200:-, ska man skratta eller gråta då!?


Nä nu ska jag äta lite och sen blir det Lipstick jungle nu kl 21 för visst går det ikväll? Hoppas, LOVE IT!!! 


Ha de gott !!!


--pillan--

Av Pernilla - 6 september 2009 23:15

Ja jag är ett jävla klantarsel. Jag får skylla mej själv, tycker därför inte synd om mej själv minsta lilla!!

Jag har ramlat.... Ont som fan gjorde de och ont gör de fortfarande....


Fuckface!?


Se hur dag 3 ser ut imorn, just nu har det svullnat mer. SKIT!! Pucko mej!!


Har inte bloggat på lääänge, jag vet. Varken funnit tiden, orken eller lusten. Läget har hos mej vart förutom smärtsamt helt ok. Jobbat som vanligt, pluggat liite, vart hos min Calle givetvis. Så allt under kontroll, as usual!! I fredags blev det lite party för då fyllde min älskade vän Ida år =)  Det blev förfest med massa kompisar, sen puben och så en efterfest.. Gårdagen blev lugn. Gött det!!


Imorn är jag ledig, ska åka och ta en fika med min kära syster M. Se hur fint stallet blivit och hälsa på lite. Fick höra att våran transport kommer preliminärt den 25;e sept. Wiieeee!!!


Men nu ska jag strax sova, gott trött..!!

Ha det fint !


--pillan--

Av Pernilla - 3 september 2009 23:15

Vad är;

STORA, ofta håriga, äckligt långa ben, köttätare, trots sin mutant stora storlek mycket bra springare, bor överallt och befinner sej gärna i närheten av Pernillor, dom är här för att utplåna !!!!


Svar;

Hösten vidriga spindlar såklart...


GAAHhhhhhhhh

Ovido - Quiz & Flashcards