pillllans

Alla inlägg under mars 2009

Av Pernilla - 11 mars 2009 15:05

Nu när jag ska påbörja mitt nya liv som singel så kommer det ske förändringar. Jag kommer absolut prioritera mig själv mer, jag ska (inte i ren egoistisk mening men....) bara tänka på mej själv. Vad jag vill göra och hur jag känner osv. Jag kommer ta tag i en del för att slippa se livet bara rulla förbi utan att jag ser mej själv me i det. Jag tänker aldrig mer "bara göra såhär" för att det alltid vart så och stå och tugga på samma j-a ställe helt i onödan. Jag kommer definitivt ta tag i de grejer som jag vill göra oavsett. Nu känner jag mej stark, en sån härlig känsla så det finns inte. Jag har en del planer uppsatta framöver för detta året men det är nog något som jag mer tänker ha med mej i bakhuvudet och kika lite på för jag tänker numera leva för dagen, ta den som den kommer och göra det bästa utav alla situationer. Jag hade ju som de flesta andra satt upp mål och planer för sitt liv. Man ser hur sin framtid ser ut innan den anlänt. När den låtsas framtiden som man målat upp i huvudet försvinner kan man lätt känna sej "förstörd". Man ser livet som man skulle leva är borta istället för att se det livet som man kan leva istället.
När man nu börjat förstå saker och ting så känns allting så mycket lättare. Jag är helt övertygad om att jag kommer få roligare än vad jag någonsin haft och det är väl det som känns både spännande och kul.



Just nu sitter jag och T och kikar runt på bl.a Ellos hemsida, vi tänkte beställa lite nytt. Jag får ju trots allt en dubbel lön denna månaden så det är väl med all rätt att få lägga lite nytt snyggt på mej själv. Kallas och prioritera tror ja...! Har gått som timvikarie innan och då får man lönen månaden efter men nu har jag fått ett vikariat vilket innebär att jag får lönen samma månad d.v.s feb lönen nu i mars och även mars lönen nu i mars ! Får spara lite också då min skrutta (alias - bilen) ska ut på annons för en tusing nu efter helgens bravader pga annat bilköp. Ska köpa mej en volvo 945 tror jag. Kombiutrymmet för att kunna åka runt med Boss (hunden.) Och med dragkrok, mycket viktigt så jag kan skjutsa runt på min skäck (hästen).
Apropå skäcken, ikväll ska han få gå ett pass i paddocken. Han har vart mycket pigg det sista tack vare all överskottsenergi han samlat på sej. Han har dels stått på lite vintervila för att sedan få stå ytterligare några veckor pga hovböld och en spark på framknäet vilket nu resulterar i mycket jobb med honom för min del. Så där kommer mycket av min energi läggas det närmaste....!

Av Pernilla - 11 mars 2009 15:03

Ja då satt man här vid sin blogg igen och inte vet man vart den kommer leda heller. Ser den mer som en liten dagbok om mitt liv. Mitt liv som just nu är upp och ner. Jag och mitt ex har efter nästan 5 års förlovning gjort slut. Fattar nu i efterhand att jag var inte heller kär längre. Han själv visste (vet nog inte än) hur han vill ha det och inte. Tråkigt bara att han vela och var så taskig på slutet, annars kunde man ju åtminstonde skiljts som vänner. Jag känner att den människan är ett avslutat kapitel. Jag är värd mer! Visst finns det grejer jag behöver tänka på i mina kommande relationer men jag vet vem som gjort att det blev såhär. Så jag hoppas då jag skrev till honom att jag aldrig vill ha någon mer kontakt att han respekterar det och låter mej vara ifred. Han kommer "bara" påminna mej om en tid som jag helst av allt skulle vilja sudda bort ifrån mitt liv. Det går ju tyvärr inte så man får helt enkelt försöka lägga det åt sidan och tänka framåt. Jag ska då aldrig mer vara så naiv och dum igen, men kan man klandra sej själv? Jag var ju trots allt inte mer än 17 år då jag träffade honom, dessutom var han min första pojkvän. När jag sitter här och skriver om honom och tänker på det vi hade så kan jag varken känna tårar eller saknad. Det känns bra! Jag kan dock känna saknad av den killen jag träffade utanför affären i Gullspång och som jag var ihop med ganska så länge... Sedan började förändringarna komma sej smygande. Mer och mer och inte förrän nu i efterhand så kan jag se mönstret. Inte lika lätt när man sitter mitt uppi det. Dessvärre är denna killen inte den killen jag träffade för nästan 5 år sen, det kan kännas skrämmande ibland. Men folk växer ju upp och inte är det alltid till ens egen favör. Han var en underbar person med stort hjärta, vad han har blivit idag vill jag varken veta eller tänka nåt vidare på. Så med dessa ord blir det de sista som sägs om honom och jag hoppas han aldrig mer kommer på tal!

Idag är jag ledig från jobbet. Jag jobbar 73% inom hemtjänsten och trivs super! Mina kollegor är underbara och jobbet är härligt! Jag läser också till Usk på heltid och hoppas vara färdig till sommaren. Sedan har jag ett städjobb en gång i veckan på ett litet företag. Så jag har ganska så fullt upp =)
Sen jobbar jag imorgon och på fredag sen är jag ledig lördag/söndag. Då ska jag till min storasyster C i Thn. Vi tänkte ta ett par glas vin, tjöta lite skit och sen kanske dra ut en liten svänga. Ser mycket fram emot detta.

Detta är ett kort på mej o syster som jag diggar stort. Jag skulle nämligen ner och hälsa på henne och hjälpa henne städa ur lägenheten. Tror ni vi blev paffa som fick syn på varann såhär!? Någon sorts syskontelepati oss emellan kanske!?

Nu ska jag ner och sätta på lite morgonkaffe (ett nödvändigt ting) och försöka få liv i min syster så man kan få lite trevligt sällskap till !

Av Pernilla - 6 mars 2009 15:02

Ja då har man som så många andra, skaffat sig en blogg. Vi får väl se hur den blir, känns just nu som jag inte hittar nåt men starten får väl lov och bli seg innan jag själv kan guida mej runt här på sidan och komma igång ordentligt.
Kommer skriva längre och innehållsrikare inlägg framöver men detta fick bli en "start-snutt" !! Så på återsèende!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards