pillllans

Alla inlägg under januari 2016

Av Pernilla - 13 januari 2016 14:47

Landat hemma nu och svirat om till mina nya mjukisbyxor jag fick köpt idag, äntligen. Flera år sen jag hade ett par senast men har saknat att vandra runt hemma i mjukisar! Fick dessutom köpt ett par presenter idag då några i familjen fyller år denna månaden. Samt att jag fick köpt en ny ridjacka, äntligen på den också! Jag har kollat runt en del efter en ny eftersom jag tröttnat på min gamla och den inte är så bekväm längre. Men har inte hittat någon, förrän idag, på hööks. Det blev en JH jacka, dels är den snygg men så älskar jag den gosiga kragen med!


  

Sen fick jag köpt lite annat smått och gott, men även om jag spenderat ett par tusen idag så har det vart på bra grejer som jag behövt!



 


Nu ska resten av onsdagen spenderas i just, mjukisar! Igår rensade jag bland mina ridkläder så idag är tanken att rensa min garderob. Skönt att få bort sånt som inte passar men också gott att kunna göra plats för nytt.


Av Pernilla - 13 januari 2016 09:30

Holly är lämnad på dagis, till hennes stora förtjusning efter ca 3 veckor hemma. Under tiden hon leker med kompisar så ska jag nu in till Uddevalla och shoppa lite. Ska främst handla mat men med tanke på att jag inte ens gluttat på någon rea (på Torp i alla fall) så passar jag på att gå ett varv i förhoppning om att hitta något kul! 


     


Av Pernilla - 12 januari 2016 20:00

Är det något jag aldrig velat vara utan i ett hus, så är det en kamin. Bortsett från värmen den ger så är det en sån stor mysfaktor! 


Efter att ha jobbat natten som gått, sovit några timmar, lekt och härjat med Holly, städat huset och tvättat typ 18 maskiner tvätt, lagat middag m.m så sitter jag nu såhär. Framför kaminen med en kall öl! Helt klart värd detta avslutet på kvällen känner jag  



 






Av Pernilla - 11 januari 2016 10:11

Landade hemma sent i lördags, i tvättberg och julpynt  Så hela dagen igår blev att packa upp, låta tvättmaskin och torktumlare gå varm samt få städat bort hela julen. 

Vi valde att åka hem i lördags istället för igår, just för att slippa en stressig utcheckningsmorgon men också för att få landa en hel dag hemma innan jobb och så. 


Vi har i alla fall, haft en helt otroligt rolig vecka. Inte bara var skidåkningen och allt som hör Sälen till, kul. Men det var också underbart att få komma bort en vecka. Holly var supernöjd över all snö, åka pulka varje dag och mysa i värmen med varm choklad. 

Det kom mer snö för varje dag som gick däruppe och ett par dagar var det riktigt kallt med runt -20gr. 


    

     

 

 


Nu längtar jag redan till nästa Sälen resa  


Av Pernilla - 3 januari 2016 10:00

Nu är vi på väg mot Sälen, en vecka av stugmys och åka skidor m.m Ska bli sååå härligt! 




Lite bilder från förra årets Sälenresa!



Ekar det tomt här kommande vecka så vet ni att jag sitter i toppstugan, glider i backarna eller har pulkarace med Holly  

Ovido - Quiz & Flashcards