pillllans

Direktlänk till inlägg 28 januari 2016

Ingen ridträning.

Av Pernilla - 28 januari 2016 08:36

Känns som min förkylning vänder idag, sakta men säkert! Hoppas verkligen det, imorgon ska jag på Måldag med jobbet hela dagen och känner mej gärna fit for fight då! 

Tyvärr mår jag ju såklart för dåligt för att orka någon dressyrträning ikväll  Först lämnar jag återbud för jag jobbar men nu när jag är ledig idag så blir jag sjuk. Ush så onödigt!!! Kanske däremot rider igen redan på måndag kväll! Hoppas och längtar! Jag är såå ridsugen så det finns inte. + att jag kanske rider ut med Ann-Sofie på söndag igen redan!


Eftersom jag saknar egen häst så är jag otroligt tacksam över att jag får lov att rida andras. Det är verkligen en tomhet att inte ha egen häst när man är van vid det, men att få chansen och möjlighet att busa i skogen, träna, tävla och rida nästan när jag vill. Det är lyx!! Så tack Maria, Ann-Sofie med fler! 



 

 
 
Ingen bild

Angelica

28 januari 2016 19:16

Krya på dig!
Och snart tycker ja allt de är dax att du rider med mig också :)

Pernilla

29 januari 2016 20:04

Ja herre gu, det måste vi få till. Vore skitkul!! Känns lite lättare nu när det blir ljusare ute också. Rider du i mörkret på vardagarna? Vi kan höras på fb ;)

 
Lisa

Lisa

29 januari 2016 16:25

Krya krya krya på dig! Mår du bättre idag? Vädret tar musten ur en. Antingen får det vara snö eller så var det vara sol. Inget däremellan. Man blir tokig!
Kommer du iväg till jobb i helgen tro? Eller är du ledig? Vad jobbar som föresten? :)

SV: Aaaw. Lilla söta tjejen. Dom växer så det knakar tyvärr. Tiden går alldeles för fort när dom är små. Ibland är ju tanken att hon föddes precis, men så är dom 18 redan.. Knäppt! :)

Lite sugen på att ha barn med, men det får nog vänta åtminstone ett år till.. :/

Vad bra att Modifast funkar. Jag har aldrig testat sådant då man hört dåligt om allt, men man ska inte tro på allt andra säger. Den ger effekt, det är bara att man ska hålla samma grej efteråt, det är då många skiter i det och man är i samma bana igen. Hoppas det känns bra för dig i alla fall! :)

Trevlig helg!

http://www.lilagardiner.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Angelica

31 januari 2016 21:20

Ja vi får väl satsa på detta året istället :)
Nä dom har haft sin årliga vintervila, ja är ju mörkrädd själv så svårt att inte föra över de på pålarna ;) haha börjat nu när man jobbar kväll å lediga helger med promenader, så hoppas man snart är igång ordentligt . Som sagt nu blir de ju ljusare så man kan komma sig iväg efter en jobbdag också :)

Pernilla

1 februari 2016 15:11

Det tycker jag absolut! Jag börjar få loss mer tid också så nu blir det lättare att hinna med det man vill ;) Hehe...
Jag är lika mörkrädd och ge sej ut i kolsvart med en pannlampa har aldrig lockat, haha.
Jag följer ju som sagt gärna med ut en helg du vill ha sällskap! Nu till helgen jobbar jag men nästa? :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla - 14 mars 2017 07:37


Igår var vi kollegor ut till Gullholmen för att äta gott och umgås. Det var supertrevligt! Jag och några till valde sista färjan hem vid 21 och vissa sov över i stugan som vi bokat.  Men dels var jag ändå nykter och sen är det lite svårt att lösa m...

Av Pernilla - 13 mars 2017 10:45


Hemkommen från barnmorskan nu, fick träffat min nya idag eftersom den förra har slutat precis och börjat jobba i Uddevalla istället. Lite knepigt att göra ett byte såhär sent i graviditeten, men såklart så går ju det bra med. Hon var jättetrevlig den...

Av Pernilla - 12 mars 2017 06:30


    Alltså hur fin morgon? Björn ska ut i skogen om någon timme och jag och Holly har lite mysmorgon framför tecknat. Hon ska få stekfrukost snart och jag ska dricka kaffe innan jag intar min frukost, yoghurt. Jag är redan lite trött på flytan...

Av Pernilla - 11 mars 2017 07:55

Den rubriken kändes extra skön att skriva, haha. Nu är tandläkarbesöket gjort och jag kan beskriva det som hemskt jobbigt. Men 1 ˝ timme senare med två tandläkare så var tanden ute i alla fall. Trist bara att den skulle ha så dålig tajming och behöva...

Av Pernilla - 10 mars 2017 08:30


Ja alltså. Värken blir bara värre och värre så idag har jag fått en akuttid till tandläkaren för att dra ut den onda visdomstanden. Behöver jag ens nämna hur jävla nervös jag är?  Men det är otroligt skönt att få gjort det idag, att slippa gå och h...

Ovido - Quiz & Flashcards