pillllans

Alla inlägg under december 2014

Av Pernilla - 4 december 2014 09:05

Fick lämna återbud för ridningen ikväll, skit också! Förkylningen är bättre idag, men ändå inte tillräckligt för att jag ska orka ridträna. 

Men jag ska i alla fall orka mej ner till Henån och hämta tre st paket som har kommit, så det blir kul! Sen får det nog bli en ganska lugn torsdag för våran del.


Alltså hur mycket kärlek!? Lite tjatig är jag men, Åh som jag saknar honom     

 

//Pillan

Av Pernilla - 3 december 2014 09:00

Men åhh, detta måste vara en manlig förkylning jag åkt på   Såå segt!

Jag hade verkligen behövt åka till henån en sväng sen, för att handla lite och hämta ut två paket på tappen. Men vette 17 om jag orkar. Får se till eftermiddagen om jag kanske piggnat på mej lite.

Måste åka till göken också, men förhoppningsvis orkar jag det imorgon istället. 

Det är ju otroligt mycket förkylningar och virus som cirkulerar nu, men vi var ju nyss sjuka så tycker det var otroligt onödigt att åka på ännu mer efter bara en vecka friska.




     

Får väl dricka upp kaffet och försöka göra lite nytta här hemma idag.


//Pillan

Av Pernilla - 2 december 2014 08:00

Gu vad jag gnäller men nu är jag såå jäkla trött på förkylningen så urk  

Inte sovit så bra/länge inatt heller så idag är jag trött
Ska fortsätta städa och pynta fram advent, känns som alla utan mej har hunnit göra det... Lite senare åker vi och fikar med svärmor så här blir nog en toppentisdag, trots förkylningen.



  Jag & Brunotomtehoppning för några år sedan. På söndag är det dags igen, men då blir det dressyr med Aramis. Ska bli såååå kul! Hoppas min utklädnad som jag beställt kommer snart också. Från början hade jag tänkt mej att vara en polkagris. Vita kläder med röda ränder m.m, helt okey att ordna men skulle i så fall få fixat böjen på polkagrisen också och ha den på huvudet. Blev lite stressigt att ordna det/allt eftersom dagarna bara springer iväg, så istället hitta jag en annan utklädnad. Det får bli bra!  

Kom på att jag ska träna in LB programmet ordentligt också, hinner tyvärr inte rida igenom programmet med Aramis någon gång innan, men det får gå som det gör. Oavsett ska vi ha roligt och det hade vart extra kul om jag kom över mitt personliga mål  



//Pillan


Av Pernilla - 1 december 2014 14:53

Igår kväll kom förkylningen smygande och inatt bröt den ut, wtf!? Så jäkla segt, vad är det för skit som cirkulerar egentligen!? Vi blir ju aldrig riktigt friska  


Nu kom vi nyss hem, jag & Holly. Vi har vart ute hos mormor & morfar och hälsat på och fikat. Jag med en slät kopp kaffe givetvis. Idag känner jag att motivationen inte riktigt ligger på topp faktiskt. Men så kan det ju vara, lite vacklande... 
Passade på och vägde mej (äger ingen våg här hemma och vill heller inte ha, så har alltid vägt mej hos mormor & morfar) och den visade i alla fall -2,5 kg sen sist. 




  

Holly ligger nermyst i soffan och jag ska nog göra henne sällskap en stund innan jag får fortsätta att greja och åka till myggenäs på ärende sen.


//Pillan

Ovido - Quiz & Flashcards