pillllans

Alla inlägg under september 2014

Av Pernilla - 12 september 2014 17:49

Detta hade jag kunnat betala dyrt för att få göra ikväll  


 

Ut på mysig tur, bara jag & Calle   


//Pillan

Av Pernilla - 11 september 2014 10:13

Fyyy pellen, vilka dagar det vart för våran del  
Holly fick feber natten till lördag och den bara steg, låg över 40gr men i söndags efter att inte fått i henne någon vätska och hon blev sämre, så blev det akuten, 40,8 i feber. Gett dubbeldos (Ipren & Alvedon) mot den höga febern och mammahjärtat har vart så oroligt. I måndags slog ändå tanken mej, om att det kunde vara 3 dagars febern, mycket riktigt, tisdag feberfri men då blossar massa utslag upp så lilla Holly ser ut som en medwurst.

Såklart har hon varken ätit eller sovit nästintill något, och magen är helt ur balans. Nu börjar det ordna upp sej och inatt sov hon för första gången bra. Välbehövt för mej med då jag själv vart riktigt seg i hemsk förkylning  


Idag eftersom jag har sovit och känner mej bättre, passar jag på att städa/röja här hemma. Det har liksom inte blivit så mycket gjort de sista dagarna.

Skriver lista till Gekås också, på lördag drar jag och mamma dit  Blir en del julklappshandling (har inte många julklappar kvar!) och sen lite annat som behövs.


   ***


Fått lämna återbud till ridningen ikväll, orkar verkligen inte så tar hellre igen det en annan gång. Förra veckan fick jag rida "Ludde" för andra gången. Måste säga att jag älskar verkligen att få sitta upp på nya hästar, så jäkla kul med ett, för en själv, oskrivet blad. Ludde var dessutom jättetrevlig och förra veckan gick det riktigt bra!! 

  



//Pillan


Ovido - Quiz & Flashcards