pillllans

Alla inlägg under februari 2011

Av Pernilla - 22 februari 2011 14:26

Jag och Boss släppte ut hästarna imorse. Det var kallt men mysigt som vanligt ! 

                 

Glad boss springer med..                  Finaste ! !


Jag har pysslat lite idag, provat kläderna från H&M fick jag gjort också. Lite besviken blev jag. Jeanskjortan var lite stor och luvtröjan lite liten. Men men... Det går fint ändå och linnena och muffsestövlarna satt bra.


Jag och Boss vart ute och promenera i 1½ timme förut också. Hur jävla gott som helst, underbart väder !!

Jag inbillar mej också att jag redan känner lite skillnad på mitt flås sen jag sluta röka, och det är väl inte helt omöjligt!?

Fick tagit ett par bilder från promenaden också   

        

      


Så nu sitter jag en liten stund i soffan efter att ha duschat och ätit lunch som idag fick bestå av 2st hårdkokta ägg   

Så har inte hunnit med det jag tänkt att jag skulle göra nämligen grejat massa här hemma och fått städat men.. Det kommer en ledig dag imorn också    + att dagen är ju inte slut än ! !


 


Nä nu ska vi fortsätta dagen, åka till affären och inhandla maaassa sallad och nyttigheter !


Hoppas ni alla får en fin dag!!


//Pillan & Boss

Av Pernilla - 21 februari 2011 20:45

Vart irriterad över en grej i mitt liv det sista så har därför inte haft lust att delge mej något här på bloggen.

Men till helgen verkar det äntligen vara över så hoppas på det så går vi vidare för en stund.....


I jobbet går det himla bra just nu, känns trevligt och jag trivs mycket bra. Igår när jag jobbade var jag till K-ön en sväng, och fyyy bubblans vilket gott väder. Helt sjukt. Tog några varv runt "slingan" därute, (runt lekparken/kyrkan/biddewind och ner på bryggan igen) Närmare bestämt 4 varv. Inte undra på att jag fick några blickar från en del utav husen när jag rundade dom en fjärde gång. Dom trodde väl jag var vilsen?!

Sen kunde jag inte låta bli att njuta lite också, så tog och köpte mej en bok på affären (vilket förövrigt är sjukt bra där, 20:- för en begagnad men fin bok) Köpte mej ett äpple och "Våran smala lycka" som boken hette. Satte mej på bryggan i solen och bara NJÖT !!!!  Boken är än så länge bra, det är inte en bantningsbok utan mer en berättelse om 4 goa tjejer som av en slump träffas och tillsammans skapar en grupp och bestämmer sej för att gå ner i vikt med hjälp av varandras diet kunskaper och varandras stöttande. Sen finns det ju en del fakta också och man läser om den metod som det kommer att handla om mycket i boken. Den s.k Bästa - metoden.

Ja, kul och läsa, både om dom och förhoppningsvis själv få lite tips.

Jag bara måste gå ner i vikt jag med. Detta är inte hållbart längre... Samma visa varje vinter. Jag är hopplös ... Promenerar mindre, rider mycket mindre och äter mycket mer. Säger ju för fan sej självt att man går upp 5-6 kg då    Men nu när det blir ljusare så blir det bättre igen, bara is fucking - jävla tiden försvinner också så blir det toppen. Så fokus pillan FOKUS . Nu för fan !!!!


Åh något kul också! Hämtade ju ut mitt H&M paket idag. Wiee... Inte så mycket shoppat men blev iaf muffse stövlar, jeanskjorta, flera linnen och en luvtröja    Hoppas bara det passar. Men för säkerhets skull så gick jag upp en storlek och tog xl på lite utav det    Ska bli kul och prova det sen..... ((eller det kanske det inte blir?))

Äh jag är snygg oavsett     



Nu har det vart -19gr typ 3 dagar i rad när gått upp på morran    ITS ENOUGH !


Imorn är jag ledig, fast ska upp tidigt ändå. Dels för att morgonmysa med mamma över en kopp kaffe och dels för att efter det släppa ut pållarna.....

Calle vill nog också ha milt väder, sola och slippa täcke och också komma igång mer. Inte bara skrittas i fruset j-a underlag eftersom matte är för feg för att dra transporten över den isiga grusvägen som bara Volvon själv sladdar över utan en transport bakom...


Nä nu ska jag glutta vidare på tv en stund och invänta mitt hjärta som drog till verkstan efter middagen förut....


//Pillerillan


  Isen ligger hela vägen ut till Käringön!

Ovido - Quiz & Flashcards